wystawić ochronę przed wejściem do gops/mopsKsięgowość krzyczy, że przyznajemy za dużo dodatków mieszkaniowych. Jakie macie sposoby na "zniechęcenie" ludzi do składania wniosków o dodatek mieszkaniowy?
Możesz opisać przebieg wywiadu, na co zwracasz uwagę szczególnie, nie byłam jeszcze nie było potrzeby i chciałam wiedzieć na co zwrócić uwagę, bo teraz składa dużo Ukrainek wnioski = nie pracują wynajmują domki prywatne, 500+ ; stoją Lexusy, ale nigdzie nie pracuje i ma 3 dzieci !!!
no to już jest przyczynek do rażącej dysproporcjistoją Lexusy
Jesli właścicielowi przysługuje 40zł. to znaczy, że Pani nie ponosi opłat za lokal.Knapa pisze: ↑05 paź 2022, 10:53Nie ma dnia, bez wniosku Pani pochodzącej z Ukrainy + np. 2 dzieci lub więcej. Właścicielowi jeszcze przysługuje 40 zł finansowania, ona pobiera 500+, nie pracuje - to z czego media i wydatki + inne koszty ??? i pewnie nie starcza na pełen czynsz przy obecnych cenach najmuchyba siedzą na placu zabaw z dziećmi i wymieniają się informacjami
![]()
czynsz + media ? jak to zweryfikować każdą osobę w MGOPS ? jak robicie? nie miałam takiego przypadkumłoda pisze: ↑05 paź 2022, 11:02Jesli właścicielowi przysługuje 40zł. to znaczy, że Pani nie ponosi opłat za lokal.Knapa pisze: ↑05 paź 2022, 10:53Nie ma dnia, bez wniosku Pani pochodzącej z Ukrainy + np. 2 dzieci lub więcej. Właścicielowi jeszcze przysługuje 40 zł finansowania, ona pobiera 500+, nie pracuje - to z czego media i wydatki + inne koszty ??? i pewnie nie starcza na pełen czynsz przy obecnych cenach najmuchyba siedzą na placu zabaw z dziećmi i wymieniają się informacjami
![]()