kontrakt

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
[email protected]

Re: kontrakt

Post autor: [email protected] »

iwcia prześlij mi przykładowo wypełniony kontrakt socjalny
~Zosia

Post autor: ~Zosia »

Witam. Proszę o przeslanie wzoru kontraktu socjalnego. z góry dziękuje. Pozdrawiam. [email protected]
~dana

Post autor: ~dana »

Witam i do wszystkich życzliwych zwracam się z prośba o przesłanie wzoru kontraktu socjalnego [email protected]. Dziękuję z góry. Mam jeszcze pytanko. Czy do projektu systemowego będzie można wykorzystać ten sam wzór kontraktu?
~marta

Post autor: ~marta »

chciałabym Was prosić o wzór wypwłnionego kontraktu socjalnego.jestem początkującym pracownikiem socjalnym i chciałabym zawrzeć kontrakt z alkoholikiem.
podaję swój adres e-mail [email protected]
z góry ślicznie dziękuję.
~Ania

Post autor: ~Ania »

Proszę o przesłanie przykładowego, wypełnionego kontraktu socjalnego na adres [email protected]
Z góry dziękuję.
~kasia32

Post autor: ~kasia32 »

ja również bardzo proszę o taką pomoc dla mnie to czarna magia
[email protected]
~gosik warm-maz

Post autor: ~gosik warm-maz »

ja również bardzo proszę o taką pomoc dla mnie to czarna magia ale licze na pomoc:) [email protected]
~Mada

Post autor: ~Mada »

kochani w naszym programie jest ten kontrakt gotowy jak wejdziecie na klienta tam jest kontrakt gotowy do druku
~Urszula

Post autor: ~Urszula »

bardzo proszę o wzór kontraktu z rodzicami biologicznymi lub innymi opiekunami wychowanków domu dziecka. Idalnie byłoby gdyby był wypełniony. Z góry dziękuję
[email protected]
~Urszula

Post autor: ~Urszula »

Magda, o jakim programie piszesz? Proszę prześlij mi go.
[email protected]
ODPOWIEDZ