kontrakt
Re: kontrakt
Ja również proszę o wzór kontraktu socjalnego i jak nalezy go wypełnić Z góry wielkie dzięki - moj adres [email protected]
Do Magdy!!!!!!!!
Ja również proszę o wzór kontraktu socjalnego i jak nalezy go wypełnić Z góry wielkie dzięki - moj adres [email protected]
I ja proszę o wzór kontraktu socjalnego-z góry dziękuję!
[email protected]
[email protected]
kontrakt
Bardzo proszę , o udostępnienie wzoru wypełnionego kontraktu socjalnego. Będę bardzo wdzięczna.
[email protected]
[email protected]
kontrakt
Bardzo proszę , o udostępnienie wzoru wypełnionego kontraktu socjalnego. Będę bardzo wdzięczna.
[email protected]
[email protected]
prześlij mi wzór wypełnionego kontraktu socjalnego z osobą bezrobotną. Bardzo proszę i z góry dziękuję za wsparcie
prześlij mi wzór wypełnionego kontraktu socjalnego z osobą bezrobotną. Bardzo proszę i z góry dziękuję za wsparcie
Bardzo proszę , o udostępnienie wzoru wypełnionego kontraktu socjalnego. Będę bardzo wdzięczna
bardzo proszę o podesłanie wzoru kontraktu socjalnego pilne z góry dziękuję [email protected]
Oprócz kontrakt - Wzory pism przeczytaj również:
PEFRON
pozew o zmniejszenie alimentów na dziecko
odmowa umorzenia długu
Kurator spoleczny
pismo do Prokuratora o skierowanie na przymusowe leczenie psychiatryczne
wzór postanowienia do ROPS-u
WZORY DOKUMENTÓW
podanie o podwyżkę
sąd rodzinny
dec. uchylająca-koordynacja
pomocy!potrzebny wzór wezwania do zapoznania sie z dowodami