kontrakt
Re: kontrakt
Ja również będę bardzo wdzięczna za przesłanie na mój adres [email protected] kontraktu socjalnego. Z góry wielkie dziękuję.
WITAM, PROSZĘ O PRZYKLADOWO WYPEŁNIONY KONTRAKT [email protected], dzięki z góry
Ja takze bylabym bardzo wdzieczna za nadeslanie mi przykladowego kontraktu socjalnego na adres [email protected] Z gory bardzo dziekuje.
Bardzo proszę , o przesłanie mi na adres [email protected] wzoru wypełnionego kontraktu socjalnego. Będę bardzo wdzięczna, za okazaną pomoc z góry dziękuję.
Cześć, mam podobny problem, co inni. Od niedawna jestem pracownikiem socjalnym, niestety nie wiem jak pisać kontrakty socjalne. Proszę o przesłanie przykładu. Z góry dziękuję
oczywiście, zapomniałam wcześniej podać mój adres. Proszę o przesłanie wzoru kontraktu socjalnego. Mój adres: [email protected]
Bardzo proszę ,o przesłanie przykładowego wypełnionego kontraktu socjalnego na adres [email protected] za pomoc bardzo dziękuję !!
Bardzo proszę ,o przesłanie przykładowego wypełnionego kontraktu socjalnego na adres [email protected] za pomoc bardzo dziękuję !!
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Bardzo proszę o przesłanie przykładowego kontraktu socjalnego na adres: [email protected]
Kasia
Bardzo bardzo proszę o przesłanie przykładowego kontraktu socjalnego na adres [email protected] dla mnie to czarna magia
Oprócz kontrakt - Wzory pism przeczytaj również:
PEFRON
pozew o zmniejszenie alimentów na dziecko
odmowa umorzenia długu
Kurator spoleczny
pismo do Prokuratora o skierowanie na przymusowe leczenie psychiatryczne
wzór postanowienia do ROPS-u
WZORY DOKUMENTÓW
podanie o podwyżkę
sąd rodzinny
dec. uchylająca-koordynacja
pomocy!potrzebny wzór wezwania do zapoznania sie z dowodami