sąd rodzinny

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~kaska

Re: sąd rodzinny

Post autor: ~kaska »

dostalam zawiadomienie o wszczęciu postępowania o ograniczeniu władzy rodzicielskiej nad synem , jak mam dopowiedzieć na takie pismo
~kaska

Post autor: ~kaska »

dostalam zawiadomienie o wszczęciu postępowania o ograniczeniu władzy rodzicielskiej nad synem , jak mam dopowiedzieć na takie pismo , z którym się nie zgadzam, iktóre jest kompletnym zaskoczeniem dla mnie.
~BOŻENA

Post autor: ~BOŻENA »

jak napisać półroczne sprawozdanie z opieki nad małoletnim
~cysia

Post autor: ~cysia »

potrebuje zlozyc wniosek o pozwolenie na zabieranie dzieci z domu dziecka na dni wolne od nauki jestem bez praw do tych dzieci ale mam poparcie dyrkcji tego domu dziecka nie wiem jak sformulowac taki wniosek
~Iza PCPR

Post autor: ~Iza PCPR »

Po prostu napisz do właściwego wydziału rodzinnego że zwracasz się z prośbą o urlopowanie dzieci (imiona i nazwiska, ur.....) z domu dziecka (nazwa i adres) w dni wolne od nauki. Prostymi własnymi słowami - tak jest najlepiej. Jeśli dyrka cię popiera to dostaniesz zgodę z sądu.
~kasia

Post autor: ~kasia »

proszę o pomoc w napisaniu pisma do sądu o ustanowienie mnie opiekunem prawnym dla mojej nastoletniej córki po śmierci jej ojca a mojego byłego męża ( sprawy spadkowe)
~adamek

Post autor: ~adamek »

jak napisać sprawozdanie prawnego opiekuna osoby nieletniej
~justys

Post autor: ~justys »

właśnie urodziłam dziecko jak mam napisać wniosek upoważniający moją mame jako opiekuna prawnego
~iwona

Post autor: ~iwona »

proszę o pomoc w napisaniu pozwu o uregulowanie kontaktów ojca z dzieckiem przychodzi tylko kiedy chce na chwilę nie pomaga w wychowywaniu dziecka
~Ilona

Post autor: ~Ilona »

jak napisac wniosek o urlopowanie wychowanki domu dziecka,czy ktos szczegółowo może odpowiedziec,z góry dziękuje
ODPOWIEDZ