sąd rodzinny
Re: sąd rodzinny
dostalam zawiadomienie o wszczęciu postępowania o ograniczeniu władzy rodzicielskiej nad synem , jak mam dopowiedzieć na takie pismo
dostalam zawiadomienie o wszczęciu postępowania o ograniczeniu władzy rodzicielskiej nad synem , jak mam dopowiedzieć na takie pismo , z którym się nie zgadzam, iktóre jest kompletnym zaskoczeniem dla mnie.
potrebuje zlozyc wniosek o pozwolenie na zabieranie dzieci z domu dziecka na dni wolne od nauki jestem bez praw do tych dzieci ale mam poparcie dyrkcji tego domu dziecka nie wiem jak sformulowac taki wniosek
Po prostu napisz do właściwego wydziału rodzinnego że zwracasz się z prośbą o urlopowanie dzieci (imiona i nazwiska, ur.....) z domu dziecka (nazwa i adres) w dni wolne od nauki. Prostymi własnymi słowami - tak jest najlepiej. Jeśli dyrka cię popiera to dostaniesz zgodę z sądu.
proszę o pomoc w napisaniu pisma do sądu o ustanowienie mnie opiekunem prawnym dla mojej nastoletniej córki po śmierci jej ojca a mojego byłego męża ( sprawy spadkowe)
właśnie urodziłam dziecko jak mam napisać wniosek upoważniający moją mame jako opiekuna prawnego
proszę o pomoc w napisaniu pozwu o uregulowanie kontaktów ojca z dzieckiem przychodzi tylko kiedy chce na chwilę nie pomaga w wychowywaniu dziecka
jak napisac wniosek o urlopowanie wychowanki domu dziecka,czy ktos szczegółowo może odpowiedziec,z góry dziękuje
Oprócz sąd rodzinny - Wzory pism przeczytaj również:
pozew o zmniejszenie alimentów na dziecko
odmowa umorzenia długu
Kurator spoleczny
pismo do Prokuratora o skierowanie na przymusowe leczenie psychiatryczne
wzór postanowienia do ROPS-u
WZORY DOKUMENTÓW
podanie o podwyżkę
kontrakt
dec. uchylająca-koordynacja
pomocy!potrzebny wzór wezwania do zapoznania sie z dowodami
wychowawczy