sąd rodzinny
Re: sąd rodzinny
jak napisac wniosek o urlopowanie wychowanki domu dziecka,czy ktos szczegółowo może odpowiedziec,z góry dziękuje
Dostałam postanowienie w sprawie syna z sądu rejonowego Wydział III Rodziny i Nieletnich o wszczęciu postępowania w przedmiocie wydania zarządzeń opiekuńczych wobec małoletniego oraz o umieszczeniu do w placówce opiekuńczo-wychowawczej typu interwencyjnego. Chciała bym się odwołać i nie wiem jak to napisać .... POMOCY !
Dostałam wniosek o uregulowanie widzeń ojca z naszą córka zawiera on stek kłamstw !!! jak mam napisać odpowiedź?Proszę o podanie wzoru , jak powinien formalnie wyglądać.
czy może ktoś mi podać adres strony lub powiedzieć jak napisać wniosek o urlopowanie dziecka w wieku 17 lat z ośrodka opiekuńczo-wychowawczego na okres wakcyny
sąd rodzinny
Zwróciłam się do sądu z proźbą o wydanie zgody na urlopowanie wychowanki domu dziecka na okres 3 tyg. Sąd wyraził zzgodę na 2tyg. Czy jest możliwość przedłużenia terminu?
Jak napisac sprawozdanie do sadu wydzial rodzinny i nieletnich w sprawie zachowania nieletniego syna.
witam,czy ktos pisal roczne sprawozdania do sadu rodzinnego w sprawie nieletniej.bardzo prosze o pomoc
Jak napisac wniosek,ustanowienie dla mnie opieki prawnej nad moja nieletnia wnuczka,corka mojego nieletniego dziecka?Jakie dokumenty beda ode mnie wymagane przy skladaniu takiego wniosku?
Moja siostra ma 15 lat chciała bym ją odzyskać.Jest w rodzinie zastepczej u naszej cioci ona nie pozwala nam sie widywać.Składałam już pisam o urlopowanie ale ciotka nawygadywała jakieś straszne rzeczy i sąd oddalił wniosek.Jak z nią wygrać czy ktoś pomoże!!!
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz sąd rodzinny - Wzory pism przeczytaj również:
pozew o zmniejszenie alimentów na dziecko
odmowa umorzenia długu
Kurator spoleczny
pismo do Prokuratora o skierowanie na przymusowe leczenie psychiatryczne
wzór postanowienia do ROPS-u
WZORY DOKUMENTÓW
podanie o podwyżkę