Pomost

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Moderator: heiland

Napisano: 29 lip 2014, 7:23

Robiłam raport pracy użytkowników - do piątku działało wszystko, dzisiaj wróciłam i w ogóle nie mogę tego wykonać - co może być przyczyną.
234


Napisano: 29 lip 2014, 9:13

Hej, pomocy a na dodatek nie mogę wprowadzać prac socjalnych, okna są nieaktywne, weszłam w parametry systemowe lecz nic nie mogę zmienić bo okna również nieaktywne. Może należy zrobić małą zmianę lecz nie wiem gdzie. Zawsze wszystko działało a teraz problem.
234

Napisano: 29 lip 2014, 9:28

Zobacz na okno Użytkownika/Pracownika (Twoje), czy przypadkiem nie jest zaznaczone że może tylko przeglądać dane.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5094
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 29 lip 2014, 9:38

Mam zaznaczone: czy użytkownik może przeglądać dane oraz może pracować w systemie, hm sama nie wiem co się stało?
234

Napisano: 29 lip 2014, 9:47

Opcja "czy Użytkownik może tylko przeglądać dane" oczywiście musi być ODZNACZONA. Potem trzeba się przelogować.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5094
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 29 lip 2014, 10:00

Chcę zmienić ustawienia ale mam okienko nieaktywne.
234

Napisano: 29 lip 2014, 10:08

poproś kogoś innego kto ma uprawnienia do Administracji, niech Ci to odznaczy
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5094
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 29 lip 2014, 10:11

Ok, wykonam, dam znać. Dziękuję bardzo.
234

Napisano: 29 lip 2014, 11:39

Super, poszło, dziękuję bardzo.
234


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]