z terminalem w terenie

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Moderator: heiland

Napisano: 14 gru 2014, 16:02

czy ktoś już pracował z terminalem?
Nie wiem jak się za to zabrać...
magds


Napisano: 14 gru 2014, 20:51

halo???
w jaki sposób pobrać zlecenie wywiadu?
magds

Napisano: 15 gru 2014, 10:53

Na razie nie można brać terminalu w teren bo prawo na to nie pozwala. Nowelizacja ustawy jest dopiero projektem. Można natomiast testowo użyć. Napisz jakiego programu używasz, jeśli naszego, to mogę Ci napisać jak się zleca u nas w Pomoście.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5040
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 15 gru 2014, 17:46

Hej Tomku, w pracy nie ma czasu na wszystko więc wraca się do domu i znowu praca...
mamy HELIOSA ale może będzie podobnie...
pozdrawiam
magds
Praktykant
Posty: 2
Od: 15 gru 2014, 12:26

Napisano: 18 gru 2014, 11:15

czy istnieje konieczność wykonania testowego wywiadu na terminalu bo u nas leżą w szafie i wszyscy o nich zapomnięli
uuuu

Napisano: 18 gru 2014, 11:16

* zapomnięli
uuuuu

Napisano: 18 gru 2014, 11:31

Pytanie raczej nie do mnie, ale raczej nie istnieje konieczność, żaden przepis dziś do tego nie zmusza.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5040
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 18 gru 2014, 13:32

Hej Tomku, więc podłączam terminal do internetu i w zakładce wywiadów mam zlecenie wywiadu środowiskowego do OTM...
magdsa

Napisano: 18 gru 2014, 13:36

hmm, pytasz o Pomost?
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5040
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 23 gru 2014, 12:20

Nie Tomku, jak wcześniej wspomniałam pracujemy w HELIOSIE ale może jest to jakiś "szablon".
Najchętniej poprosiłabym Cię o nr telefonu, jak widzisz niezbyt regularnie się tu pojawiam...
A może podam maila magda.glogowska@vp.pl
pozdrawiam
magdss

Następna

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]