kontrakt socjalny w systemie

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Moderator: heiland

Napisano: 02 sty 2015, 10:50

Witam w Nowym Roku i proszę o podpowiedź. Mianowicie wprowadziłam do Pomostu kontrakty socjalne zawarte w 2014 r., ale nie widzi ich w MPiPS-ie. Dodam, że kontrakty są zatwierdzone. O co chodzi?
kotek


Napisano: 02 sty 2015, 12:46

Muszą być dołączone do prac socjalnych.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5099
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 02 sty 2015, 12:59

A w jaki sposób to zrobić?
kotek

Napisano: 02 sty 2015, 13:19

No w pracy socjalnej jest możliwość dołączenia kontraktu. Nic się tu nie zmieniło, od wielu lat tak to działało.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5099
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 02 sty 2015, 14:14

Ok. Dzięki
kotek

Napisano: 29 sty 2015, 12:15

Pomocy, weszłam w wywiadzie w prace socjalna chce wprowadzić kontrakt i pole jest nieaktywne.
aniaka

Napisano: 29 sty 2015, 12:30

ale czemu w wywiadzie, wejdź normalnie przez listę prac socjalnych
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5099
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 29 sty 2015, 13:23

Chyba trzeba najpierw zatwierdzoną pracę socjalną odtwierdzić , wejeć wtedy na kontrakt na dole
t.franek

Napisano: 29 sty 2015, 14:18

Jest na etapie planowana a minio to nie.
aniaka

Napisano: 29 sty 2015, 14:40

Wejdź proszę z listy rodzin przez przycisk "Praca socjalna", tam dasz radę to zmienić.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5099
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Następna

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]