wmp@tia

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Moderator: heiland

Napisano: 22 sty 2015, 12:31

Witam
Jestem podpięta pod emp@tię, ale jak chcę sprawdzić pocztę, to jest ona nieaktywna. Jaka może być przyczyna?
Z góry dziękuję za podpowiedź.
Pozdrawiam
kotek


Napisano: 22 sty 2015, 13:26

Napisz jaki program, będzie łatwiej Ci pomóc.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5079
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 22 sty 2015, 14:24

Przepraszam miała być emp@tia, a program Pomost
kotek

Napisano: 22 sty 2015, 14:27

Zobacz na oknie Użytkownika/pracownika (dla siebie) na zakładce "Uprawnienia", czy jak rozwiniesz uprawnienia do czynności ogólnych, to masz tam zaznaczoną pocztę systemu Emp@tia - musi być "ptaszek" na białym polu (nie na szarym). Jeśli nie to zaznacz, potem się przeloguj i powinno być.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5079
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 22 sty 2015, 14:33

Mam w rolach emp@tię, więc chyba powinno być aktywne (i było po podłączeniu) a nieaktywne jest po zainstalowaniu aktualizacji 2.5.0
kotek

Napisano: 22 sty 2015, 14:40

Proszę zobacz tam gdzie pisałem wcześniej.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5079
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 22 sty 2015, 15:19

Mam wszędzie przy emp@tii
kotek

Napisano: 22 sty 2015, 15:22

Na białym polu? Czy na szarym.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5079
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]