Trudności z lierówką

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Moderator: heiland

Napisano: 08 lip 2015, 11:51

Co może być przyczyną, że pisząc w POMOST nie mogę pisać liter ą, ę itp. zaraz wszystko znika.
000


Napisano: 08 lip 2015, 13:15

Hej, czy nikt nie jest w stanie pomóc. Przez ten problem nic nie mogę wprowadzać w Pomost.
000

Napisano: 08 lip 2015, 13:21

POMOST strajkuje;)

U nas takie rzeczy informatyk rozwiązywał.
Ares30

Napisano: 08 lip 2015, 13:33

Dzięki ale informatyk za granicą i mam pozamiatane.
000

Napisano: 08 lip 2015, 14:00

Hahahahaha Pomost domaga się urlopu tak jak i ja więc strajkuje na całego. I co tu robić z tym problemem?
000

Napisano: 08 lip 2015, 14:09

Przecież Pomost nic do tego nie ma, to kwestia ustawień klawiatury w systemie operacyjnym itp. Może włączyła Ci się inna klawiatura inna niż standardowa (np. 214 zamiast "programisty"). Jakby nie pomogła zmiana w systemie operacyjnym, proszę o zgłoszenie na serwis, to konsultant pokieruje.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5097
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 08 lip 2015, 14:15

Kiedy pisma piszę bez problemu jedynie w pomost jest problem. Dzięki za pomoc ale może mnie nakierujesz co włączyć co wyłączyć co skrócić, co wyrzucić itp. hahahah to może sama dojdę ------------ ech.... chcę urlooooooopiczku.
000

Napisano: 08 lip 2015, 14:21

Zobacz czy na dolnym pasku Windows masz ikonkę klawiatury i co tam masz wybrane, powinno być "Polski (programisty)". Jak nie masz, poszukaj w menu Start w panelu sterowania. Jeśli to nie pomoże, ponawiam prośbę o kontakt z serwisem.
pozdrwiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5097
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 08 lip 2015, 14:40

Szukałyśmy już wcześniej klawiaturę z koleżanką, mam ją co prawda w panelu sterowania ale tam jest: szybkość i sprzęt i co dalej, nie widziałyśmy nic co można by było przekierować, dzięki za zainteresowanie. A czy jeżeli w pomost nie działa to działa w innych programach, jestem laikiem ale wydaje mi się, że nie mogłabym nigdzie pisać?
000

Napisano: 08 lip 2015, 14:53

Tak jak mówiłem, proszę spróbować przez nasz serwis.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5097
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Następna

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]