pomost

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Moderator: heiland

Napisano: 20 paź 2015, 12:05

czy ktoś wie jak usunąć rodzinę z pomostu ? Proszę o pomoc.
prac. socjalny


Napisano: 20 paź 2015, 12:44

Ikonką do usuwania na liście rodzin. Teczka rodziny musi być pusta, aby się to dało zrobić.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5046
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 20 paź 2015, 12:51

teczka rodziny nie jest pusta. Chciałabym usunąć rodzinę bo ktoś tam namieszał. a potem zarejestrować ja jeszcze raz prawidłowo. Pomocy!
prac .socjalny

Napisano: 20 paź 2015, 13:08

No to trzeba najpierw pousuwać wszystkie dokumenty z teczki. Co w tej teczce masz?
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5046
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 20 paź 2015, 13:25

w teczce są wywiady , wydane decyzję
prac. socjalny

Napisano: 20 paź 2015, 13:28

A dużo ich? Czy wypłaty też z tych decyzji już były?
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5046
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 20 paź 2015, 13:38

tak dużo i wypłaty były
prac .socjalny

Napisano: 20 paź 2015, 13:39

tak dużo , wypłaty też były
prac .socjalny

Napisano: 20 paź 2015, 13:51

No to nie sądzę żeby dobrym pomysłem było usuwanie tego wszystkiego.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5046
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 20 paź 2015, 14:18

niestety trzeba naprawić błędy wiem że to dużo zachodu ale muszę . Pomocy
prac socjalny

Następna

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]