Terminale

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Moderator: heiland

Napisano: 09 wrz 2016, 12:14

To co, mogę odkurzyć terminal i zacząć go używać od poniedziałku w pełnym majestacie prawa? :) Wszytko tam już gotowe, Tomku? ;)
jerzozwierz
Referent
Posty: 263
Od: 17 sty 2006, 23:22


Napisano: 09 wrz 2016, 12:22

Od strony Pomostu gotowe. Wersja 3-8.0 dostosowująca Pomost do nowego rozporządzenia zostanie udostępniona po wydaniu zgody przez Zamawiającego. Mamy nadzieję że nastąpi to jak najszybciej.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5043
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 09 wrz 2016, 12:25

Dzięki za - jak zwykle - krótką, szybką i rzeczową :)
jerzozwierz
Referent
Posty: 263
Od: 17 sty 2006, 23:22


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]