Bład przy rejestracji terminala

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Moderator: heiland

Napisano: 17 paź 2016, 17:44

Witajcie

Mieliście może błąd przy rejestracji terminala "Adres MZT zawiera niepoprawne znaki:..."
Adres https identyczny jak w pozostałych które działają poprawnie.
sylwek_kalwaria
Praktykant
Posty: 2
Od: 17 paź 2016, 17:41


Napisano: 18 paź 2016, 11:40

ja z tym dziadostwem walczę od piątku :( udało mi się zalogować do terminala (jako pracownik oczywiście) ale już do OTM nie mam możliwości; mam zarejestrowanych pracowników w MZT, ale przy próbie logowania ich do OTM wyświetla się komunikat, że "użytkownik nie jest zarejestrowany w terminalu lub brak połączenia w MZT" lub "błąd JBCD" ; ręce mi już opadają ... pomocy ... czy Wam się udało dostać do OTM ??? (dodam, że zgodnie z zaleceniami MPRiPS została zaktualizowana data i godzina w biosie i dalej nic nie wychodzi)
gopsianka
Referent
Posty: 309
Od: 07 kwie 2014, 13:27

Napisano: 18 paź 2016, 12:00

Terminale.......
Po wprowadzeniu daty do bnios i godz. aktualizacja wszystko pięknie ładnie po zaktualizowaniu wylogowanie automatyczne, próba ponownego zalogowania i co : logowanie do systemu nie powiodlo się . Hasło w MZT jest niezgodne z hasłem OTM.
Rozmawiałam z górą i najprawdopodobniej zablkowoanie konto ADMINISTRATORA!!! Ze niby przy aktualizacjach....
Beznadzieja. A Zaktualizowany został jeden terminal drugi niestety juz nie...
Karii

Napisano: 20 paź 2016, 8:36

A mieliscie z tym problem "Adres MZT zawiera niepoprawne znaki:..."??
sylwek_kalwaria
Praktykant
Posty: 2
Od: 17 paź 2016, 17:41


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]