terminale

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Moderator: heiland

Napisano: 06 gru 2016, 9:19

proszę nie krzyczcie z góry ale my tu mało wiemy:

dziś nas informatyk ma szkolić z terminali
czy od stycznia one wchodzą obowiązkowo?
Gabrycha.A
Stażysta
Posty: 113
Od: 24 mar 2016, 13:36


Napisano: 06 gru 2016, 9:55

Już od września można je legalnie stosować. Obowiązku nie ma.
Polecam program WYWIAD Plus, opisany tutaj na forum.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5040
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 06 gru 2016, 10:01

Tyle się ostatnio mówi o bezpieczeństwie pracowników socjalnych, a tu karze im się chodzić z takim sprzętem w wiadomo jakie środowiska. U nas dziewczyny nie za bardzo chcą z nimi chodzić w obawie o własne bezpieczeństwo. Wiadomo, taki laptopik to niezły kąsek dla co niektórych podopiecznych. Niech ktoś to w końcu weźmie pod uwagę !
pracownik opsu

Napisano: 06 gru 2016, 10:06

pracownik opsu pisze:Tyle się ostatnio mówi o bezpieczeństwie pracowników socjalnych, a tu karze im się chodzić z takim sprzętem w wiadomo jakie środowiska. U nas dziewczyny nie za bardzo chcą z nimi chodzić w obawie o własne bezpieczeństwo. Wiadomo, taki laptopik to niezły kąsek dla co niektórych podopiecznych. Niech ktoś to w końcu weźmie pod uwagę !


Ale to jest nieporozumienie. Nikt tego nie karze, to jest opcjonalne, możesz wziąć ze sobą komputer lub przeprowadzać tradycyjnie. Albo brać tam gdzie jest bezpiecznie, a nie brać tam gdzie nie jest. Ustawa od września br. tylko dopuszcza, a nie nakazuje. To jest propozycja, która może ułatwić Waszą prace, o czym świadczą opinie ludzi, którzy już tego spróbowali (przytoczone w temacie o WYWIAD Plus na tym forum).
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5040
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 06 gru 2016, 10:40

Nie ma co się obawiać. Poleżały 3 lata to już nie są takie cenne.
t.franek

Napisano: 09 gru 2016, 18:49

Mam pytanie, po pierwszym zalogowaniu i zmianie hasła na portalu empatii, nie mogę zalogować się na terminalu i otrzymuje komunikat "Logowanie do systemu nie powiodło się: Błąd bazy danych: [_ERRCODE_]; wystąpił błąd zapytania." Czy ktoś potrafi wyjaśnić jaki jest problem ?
Pozdrawiam !
kobuch

Napisano: 12 gru 2016, 13:45

Ja mam to samo
IWA66


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]