nowa rodzina

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Moderator: heiland

Napisano: 05 sty 2017, 15:49

Prośba o pomoc.
Nanosiłam nową rodzinę do systemu i zapisała się ta rodzina w przycisku "osoby." Jak wchodzę w przycisk rodziny i wpisuję jej nazwisko to mi się nie wyświetla. Czy ktoś wie może jak przenieść tą rodzinę z "osób" do "rodzin"? Dziękuję z góry za pomoc.
edek1
Praktykant
Posty: 8
Od: 03 lut 2016, 0:17


Napisano: 05 sty 2017, 15:50

Jak napiszesz o jaki program chodzi, będzie łatwiej.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5079
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 05 sty 2017, 15:58

Pomost
edek1
Praktykant
Posty: 8
Od: 03 lut 2016, 0:17

Napisano: 05 sty 2017, 16:28

To proszę napisz co po kolei robiłeś na których oknach.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5079
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]