OZPS

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Moderator: heiland

Napisano: 10 kwie 2017, 7:57

czy w was również nie można wprowadzić samodzielnie niektórych danych , np . liczbę mieszkańców?
Magdaaa
Praktykant
Posty: 5
Od: 10 kwie 2017, 7:52


Napisano: 11 kwie 2017, 8:58

???
Magdaaa
Praktykant
Posty: 5
Od: 10 kwie 2017, 7:52

Napisano: 11 kwie 2017, 10:14

A dlaczego chcesz to wpisywać sama ??? Masz puste miejsca ? U mnie ten dział zaczytał się sam, chyba z danych GUSu. Nic tam nie ingerowałam.
panna migotka
Stażysta
Posty: 52
Od: 04 sty 2017, 12:55

Napisano: 11 kwie 2017, 10:21

dane zasiliły się same ale są to nieprawidłowe dane - tylko prognozy z poprzednich lat
Magdaaa
Praktykant
Posty: 5
Od: 10 kwie 2017, 7:52

Napisano: 11 kwie 2017, 11:40

trudno, ja ich nie zmieniałam bo i nie można było są nieaktywne i też mi się nie pokrywały z ludnością na 31.12:) ale skoro tak chcieli to tak wysłałam :))
Agniecha2
Referent
Posty: 207
Od: 22 mar 2016, 16:54

Napisano: 11 kwie 2017, 13:06

A nie było tam takiej funkcji: Zasil ponownie? Wtedy bez problemu można zmienić dane.
panna migotka
Stażysta
Posty: 52
Od: 04 sty 2017, 12:55


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]