tworzenie szablonu w OTM

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Moderator: heiland

Napisano: 17 maja 2017, 9:46

Witam, mam prośbę czy może ktoś mi napisać jak stworzyć szablon wywiadu w OTM? Chciałabym, aby dane z pomostu przeniosły się na formularz wywiadu, żeby nie wprowadzać za każdym razem od nowa wszystkich danych.
Alaba
Praktykant
Posty: 2
Od: 17 maja 2017, 9:42


Napisano: 17 maja 2017, 9:49

Proszę dokładnie napisz jaki efekt chcesz uzyskać?
Tomek
SYGNITY
Inspektor
Posty: 4753
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 17 maja 2017, 9:53

Chcę aby dane takie jak imię nazwisko, adres klienta, dane członków rodziny , pesel przeniosły się z pomostu do kwestionariusza wywiadu w otm.
Alaba
Praktykant
Posty: 2
Od: 17 maja 2017, 9:42

Napisano: 17 maja 2017, 9:57

no to normalnie przez zlecenie wywiadu.
Okno teczki rodziny, menu Terminale mobilne i potem przycisk Zleć przeprowadzenie wywiadu.
polecam pełny opis: http://public.sygnity.pl/sites/default/ ... d_plus.pdf
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Inspektor
Posty: 4753
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 17 maja 2017, 10:46

A ja przy okazji podpytam czy drukujecie wywiady z terminala do akt klientów? Jak to jest rozwiązane w WYWIAD-PLUS Sygnity? Ja pracuję na programie ZETO i tam obecnie nie wszystko się przenosi na wydruk.
panna migotka
Stażysta
Posty: 52
Od: 04 sty 2017, 12:55

Napisano: 17 maja 2017, 10:51

Tak, po wczytaniu wywiadu do Pomostu i ewentualnym uzupełnieniu informacji za podpisem osoby, z którą przeprowadzono wywiad, wywiad można wydrukować i dać kompletny do podpisu kierownikowi ośrodka. Większość ośrodków tak robi.
Zachęcam do poczytania instrukcji pod linkiem, który podałem wcześniej, nie jest ona zbyt długa, a dużo wyjaśnia.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Inspektor
Posty: 4753
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 17 maja 2017, 11:13

Bardzo dziękuję :D
panna migotka
Stażysta
Posty: 52
Od: 04 sty 2017, 12:55


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]