Przeniesienie klienta do innej rodziny

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Moderator: Tom.

Napisano: 02 lip 2014, 12:59

Przeniosłam klienta do innej rodziny w Pomoście i chciałabym to cofnąć, lecz nie wiem jak proszę o pomoc.
Socjalny1111


Napisano: 02 lip 2014, 13:08

Zasadniczo powtarzasz te same czynności tylko w drugą stronę, czyli wchodzisz do rodziny w której teraz się znajduje ta osoba i na zakładce Członkowie ustawiasz sie na tej osobie i klikasz Usuń. Jak podasz datę taką samą jak data z którą przeniosłaś osobę do tej rodziny, to w ogóle nie zostanie śladu w okresach przynależności że ta osoba była w tej rodzinie.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5098
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 02 lip 2014, 13:52

Gdy postępuję w ten sposób to wyświetla mi się opcja usuń z systemu lub przenieś do innej rodziny. Gdy próbuję osobę ponownie przenieść do tej rodziny, w której była pierwotnie to nie pokazuje mi wywiadów, tylko są one ukryte.
Socjalny111

Napisano: 02 lip 2014, 14:03

Nie bardzo rozumiem. Na tym oknie nie ma opcji "usuń z systemu".
Są możliwości:
- pozostaw bez rodziny
- utwórz nową rodzinę jednoosobową
- dodaj osobę do już istniejącej rodziny
Nie rozumiem również o co chodzi z wywiadami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5098
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 02 lip 2014, 14:14

U nas w Ośrodku mamy następująca wersje programu TT-POMOC GP-1.03-0.5 i po przeniesieniu tej osoby do innej rodziny nie mam takich zakładek, o których pan pisze. Jesli wejdę ponownie w panel tej osoby w zakładkę rodzina to są dostępne takie opcje jak:
- ustaw jako członek rodziny
- ustaw jako nie umieszczony
- edycja osoby
- tworzy nową rodzinę itp
i obok tej osoby i obrazku ołówka jest ikona oznaczająca przeniesienie.
Proszę o pomoc!
Gość

Napisano: 02 lip 2014, 14:20

w pierwszej wypowiedzi było:

Socjalny1111 pisze:Przeniosłam klienta do innej rodziny w Pomoście i chciałabym to cofnąć, lecz nie wiem jak proszę o pomoc.


skoro nie jest to Pomost, tylko TT-Pomoc, no to rozmawialiśmy o innych oprogramowaniach
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5098
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 02 lip 2014, 14:21

Rozumiem, że w takim przypadku nie jest mi Pan w stanie pomóc?
Gość

Napisano: 02 lip 2014, 14:24

Ja nie, bo ja jestem z Sygnity, nie z TT.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5098
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 02 lip 2014, 14:25

W związku z tym przepraszam i bardzo Panu dziękuję za poświęcony mi czas.
Gość

Napisano: 02 lip 2014, 14:26

Spoko ( zawsze można zmienić oprogramowanie i wtedy jak najbardziej będę w stanie pomóc :D )
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5098
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]