Do p.TOMKA-gdize opcja ,,kontynuacja planu"??

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Moderator: naitsyrk85

Napisano: 16 gru 2014, 15:36

Witam, PILNE!!

proszę o podpowiedz. Wyświetlił sie komunikat ,, Dodawana pozycja harmonogramu zawiera sie w przyszłym roku.Taką pozycje należy utworzyć za pomocą kontynuacji planu." PYTNIE : GDZIE ZNAJDUJE SIE OPCAJA "Kontynuacja planu"??


Dziękuje
pozdrawiam
Myia
Praktykant
Posty: 3
Od: 16 gru 2014, 14:57


Napisano: 16 gru 2014, 16:49

W głównym oknie Pomostu, w drzewku funkcji, "kontynuacja harmonogramów".
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5062
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 17 gru 2014, 9:11

Dziękuje za podpowiedz, jednak chyba nie tego szukam:) Szukam nie kontynuacji harmonogramu, a ,,KONTYNUACJI PLANU" poniewaz ukazał mi sie komunikat ,,Dodawana pozycja harmonogramu zawiera sie w przyszłym roku.Taką pozycje należy utworzyć za pomocą kontynuacji planu."

Tworzę decyzję zmieniajacą dla zasiłku stałego na m-c grudzień 2014. Klient za m-c grudzień pobrał już świadczenie w kwocie 379,50 zł ( w formie niefinansowej), w połowie grudnia zgłosił zmianę sytuacji dochodowej w zwiazku z czym zmianie również uległa wysokość kwoty zasiłku stałego z kwoty dotychczasowej tj. 379,50 na obecną 293,21 zł, tak wieć w m-cu grudniu klient pobrał kwotę o 86,29 za dużo. W tej sytuacji chcę spróbować wyrównac tą kwote w m-cu styczniu 2015 a wiec wówczas ma dostać 206,92 zl ( 379,50 - 206,92= 86,29 (różnica) kwota włąściwa zasiłku na grudzień 293,21 - 86,29 (różnica )= 206,92 ( kwota któą chce wprowadzić na styczeń) I teraz kiedy próbuję nieautomatycznie utorzyć harmonogram na styczen 2015 pojawia sie komunikat ,,Dodawana pozycja harmonogramu zawiera sie w przyszłym roku.Taką pozycje należy utworzyć za pomocą kontynuacji planu." no i gdzie jest ta opcja ,,kontynuacja planu"?

pozdrawiam :)
Myia
Praktykant
Posty: 3
Od: 16 gru 2014, 14:57


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]