export

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Moderator: naitsyrk85

Napisano: 14 sty 2015, 15:36

Mądre głowy, pilnie proszę o pomoc - nie mogę zrobić eksportu do xml 3 sprawozdań - okienko jest nieaktywne natomiast 1 tj. skł. emer.-rent. poszły i było aktywne, co to za przyczyna, nie ma informatyka dlatego pytam.
spraw


Napisano: 14 sty 2015, 16:18

który program i która java?
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5062
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 14 sty 2015, 16:25

pomost std, aktualizacje wgrane, słowniki 61?
spraw

Napisano: 14 sty 2015, 16:49

zapomniałam dodać, java 7, pilnie czekam i pozdrawiam.
spraw

Napisano: 14 sty 2015, 16:55

Ale czy przypadkiem na komputerze nie jest Java 8 ?
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5062
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 14 sty 2015, 16:58

Och jest java 7, pozdrawiam i czekam na odpowiedź co to jest za przyczyna.
spraw

Napisano: 14 sty 2015, 17:45

To proszę zgłosić na serwis i opisać co dokładnie się dzieje. pomożemy.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Posty: 5062
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 15 sty 2015, 13:13

Wielkie dzięki Tomek, już sama zrobiłam, jest ok, z kolei dzisiaj mam problem ze zbiorami - przy tworzeniu ustawiłam 4 kwart. 2014 r. lecz nie mogę zrobić eksportu czy coś źle zrobiłam? Robię sprawozdania dopiero drugi raz być może coś pominęłam.
spraw


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]