SR instalacja nowa stacja robocza

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Moderator: naitsyrk85

Napisano: 30 mar 2015, 13:26

witam, proszę o pomoc...nowy komputer i instalacja świadczeń rodzinnych jako kolejnej stacji roboczej...jakie pliki SR zainstalować...java już jest wgrana ale nie pamiętam jak się zabrać i skąd pobrać wersję (jeżeli można to proszę o info ftp)
traczek


Napisano: 30 mar 2015, 23:27

Jezeli to stacja to java nie jest potrzebna potrzebna jest tylko instalka SR najlepiej z serwera ftp sygnity
naitsyrk85
Starszy referent
Posty: 640
Od: 27 cze 2013, 10:30
Świat, Polska

Napisano: 31 mar 2015, 7:41

ok dzięki...a jaką wersję instalki?
traczek

Napisano: 31 mar 2015, 9:39

Pobierz taką pełną wersję jaką macie na innym stacjach roboczych, jezeli zainstalujesz nowszą to nie bedzie Ci działać. Obecnie najnowsza pełna wersja to G-1.02-1-0.5 Do której pojawiła sie już poprawka DPP0006.

Jaką macie wersję sprawdzisz na innej stacji klikając pomoc -> oprogramowanie- informacje
naitsyrk85
Starszy referent
Posty: 640
Od: 27 cze 2013, 10:30
Świat, Polska

Napisano: 31 mar 2015, 12:17

nie chce pójść bo to aktualizator, cofnąłem się do wersji G-1.02-1-0.0 i też nic bo szuka ścieżki do wcześniejszej wersji :/ proszę o pomoc...serwer i pozostałe stacje robocze zaktualizowane do najnowszej wersji G-1.02-1-0.5 a z nową stacją mam problem :/
traczek

Napisano: 31 mar 2015, 15:18

tak jak pisałem na ftp musisz znaleźć ostatnią pełną instalke uruchamiasz ja instalujesz jako stacje roboczą, a pózniej żeby nie pobierać aktualizacji kolejno możesz skopiować cały folder SYG_Swiadczenia rodzinne z innej stacji i skopiować na nową :) bez problemów będzie wszystko działać

Pełna wersja będzie na ftp miała największy rozmiar
naitsyrk85
Starszy referent
Posty: 640
Od: 27 cze 2013, 10:30
Świat, Polska


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]