Jest dostępna nowa wersja POMOST Std

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Moderator: naitsyrk85

Napisano: 15 lip 2015, 15:48

Można pobierać i instalować:

http://public.sygnity.pl/zabezpieczenie ... 52015-1512

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Inspektor
Posty: 4965
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska


Napisano: 16 lip 2015, 10:07

Tomaszu, mam takie pytanko, mamy teczki rodzin z numerami, każda rodzina np. 111 miała nadany przeze mnie numer kolejnej teczki i tak też zapisywałam sobie w Pomost tj. nazwa rodziny wwww i obok (333) to był nr rodziny, w obecnej wersji musiałam wszystkie nr rodzin usunąć a to bardzo mi pomagało, gdyż weszłam w Pomost- w rodzinę i już miałam widoczne którą teczkę mam szukać. Pozdrawiam.
jopi

Napisano: 16 lip 2015, 10:09

jopi pisze:musiałam wszystkie nr rodzin usunąć.


a dlaczego?
Tomek
SYGNITY
Inspektor
Posty: 4965
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 16 lip 2015, 10:29

Ano pokazuje się komunikat - w nazwie rodziny dopuszczalne są litery oraz pojedynczo występujące apostrofy, spacje lub myślniki.
jopi

Napisano: 16 lip 2015, 10:33

Bo to był błąd Emp@tii że nie dopuszczali tego, ale potem go poprawili na naszą prośbę i teraz w nazwie rodziny są dopuszczalne wszystkie znaki. Którą masz wersję Pomostu?
Tomek
SYGNITY
Inspektor
Posty: 4965
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 16 lip 2015, 10:38

No jeszcze G-1.04-3-2.0.
jopi

Napisano: 16 lip 2015, 10:41

Ale to już od wersji 3-0.0 zmieniliśmy (przypominam opis http://public.sygnity.pl/sites/default/ ... 0.0_ps.pdf ) bo już wtedy w nowej wersji Emp@tii zostało to poprawione.
Więc na pewno już nie będziesz mieć takich komunikatów.

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Inspektor
Posty: 4965
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 16 lip 2015, 10:47

Dzięki śliczne, może dzisiaj będę miała wgraną nową wersję więc przetestuję. Pozdrówka.
jopi

Napisano: 16 lip 2015, 10:52

Ale to już na tej co masz możesz przetestować, bo tak jak napisałem 2 wersje temu było to zmienione.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Inspektor
Posty: 4965
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 16 lip 2015, 12:17

Na obecnej nie mogę bo takie pokazują mi się komunikaty jak napisałam wcześniej, pozdrówka.
jopi

Następna

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]