Jak w TT zmienić dane administratora?

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Moderator: ewalu

Napisano: 16 mar 2017, 14:44

Witam, jak w tytule, potrzebuję zmienić dane na swoje imię i nazwisko, ponieważ tworząc metrykę w TT wyświetla mi się "administrator", a chce mieć do wyboru na liście swoje imię i nazwisko.
Error
Stażysta
Posty: 84
Od: 08 cze 2016, 8:46


Napisano: 29 mar 2017, 8:16

Wiem, że to błahe pytanie, ale odpowiedź na nie ułatwi mi pracę. Może ktoś jednak coś mi podpowie?
Error
Stażysta
Posty: 84
Od: 08 cze 2016, 8:46

Napisano: 30 mar 2017, 8:16

To jakie imie i nazwisko jest wstawiane do metryki jest zależne od tego kto jest aktualnie zalogowany. Na liscie pracowników w menu System zmień lub uzupełnij swoje dane.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Posty: 1050
Od: 23 cze 2006, 14:51
Dolny Śląsk, Polska

Napisano: 30 mar 2017, 10:56

Dzięki, mała rzecz, a cieszy :)
Error
Stażysta
Posty: 84
Od: 08 cze 2016, 8:46


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]