Sygnity - Weryfikacja PESEL

  
Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Moderator: Elmer

Napisano: 21 kwie 2017, 14:14

zgłoszenie zostało już wysłane :P
poczatkujaca_91
Referent
Posty: 254
Od: 24 maja 2015, 13:26


Napisano: 21 kwie 2017, 14:18

Dobrze, dziękuję. Jeśli jest jakaś usterka to na pewno poprawimy w najbliższej aktualizacji czyli 27.04.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Inspektor
Posty: 4753
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 25 kwie 2017, 13:16

Dotarło do nas zgłoszenie (ZGL000000730336) zdiagnozowaliśmy i poprawimy w wersji 2-3.0 która pojawi się w czwartek po południu.
Przepraszam za tę usterkę.
Do tego czasu proszę zaznaczać w/w opcję (ustawa wyraźnie nakazuje pozyskiwanie danych z rejestru PESEL, więc nie powinno być obiekcji przed zaznaczaniem tego).
Tomek
SYGNITY
Inspektor
Posty: 4753
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 26 kwie 2017, 9:25

Nie wiem jak u innych, ale u nas po zaznaczeniu opcji "jeśli jest to możliwe, zaprezentuj dane z rejestru PESEL" otrzymujemy prawie wszystkie dane oprócz właśnie obywatelstwa. Na wydruku zawsze było "b.d." a od niedawna "500" (czy to jest jakiś kod obywatelstwa?)
stav79
Praktykant
Posty: 20
Od: 19 lis 2015, 14:53

Napisano: 26 kwie 2017, 9:30

500 to Polska.
W wersji 2-3.0 w czwartek po południu będzie już opis "Polska" zamiast tego 500.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Inspektor
Posty: 4753
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 28 kwie 2017, 8:55

Po zainstalowaniu wersji 2-3.0 na wydruku dalej jest "500". Mógłby Pan sprawdzić dlaczego to nie zostało poprawione zgodnie z zapowiedzią?
stav79
Praktykant
Posty: 20
Od: 19 lis 2015, 14:53

Napisano: 28 kwie 2017, 9:15

Ponieważ niestety okazało się, że problem leży po stronie Emp@tii, oni dawali wcześniej inny kod, a od niedawna zaczęli dawać inny, nie informując o tym nas. Musicie niestety poczekać jeszcze dwa tygodnie do kolejnej wersji, to obsłużymy i ten nowy i na wszelki wypadek zostawimy stary jakby znowu zmienili.

Ale za to informacje w nagłówku powinny się drukować już dobrze.
Tomek
SYGNITY
Inspektor
Posty: 4753
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Kraków, Polska

Napisano: 28 kwie 2017, 11:10

nam tak samo ale potem wchodzimy przez "Przeglądaj dane" (Alt-P) i wtedy wybija tabelkę z danymi jak wcześniej
anavika
Stażysta
Posty: 70
Od: 25 lip 2012, 16:23
Podkarpackie

Poprzednia

  
Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]




NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]