Sprzedałeś się za marne 1000 zł brutto. Taką kobyłę wziąłeś za taką marną kasę. Zaniżasz ceny na rynku, a potem płacz że wyzysk przez pracodawców.heiland pisze:Ewalu u mnie tak samo, powiem CI, że nie zanosi się na zmiany.
P.S. tak, już przekazano mi, że mam podwyżkę 2 x pińcet brutto za pińcet plus
Nie wiem czy powinienem się cieszyć ale jak na razie się cieszę a uśmiech mi pewnie zejdzie z dniem 1 kwietnia
ludek nie przesadzaj .. mówisz tak jakbyś nie wiedział jakie są realia w różnych ośrodkach .. jedni dostana 500 bruttu podwyżki inni 500 netto .. a inni jeszcze inaczej albo wcale ...ludek pisze:Sprzedałeś się za marne 1000 zł brutto. Taką kobyłę wziąłeś za taką marną kasę. Zaniżasz ceny na rynku, a potem płacz że wyzysk przez pracodawców.heiland pisze:Ewalu u mnie tak samo, powiem CI, że nie zanosi się na zmiany.
P.S. tak, już przekazano mi, że mam podwyżkę 2 x pińcet brutto za pińcet plus
Nie wiem czy powinienem się cieszyć ale jak na razie się cieszę a uśmiech mi pewnie zejdzie z dniem 1 kwietnia
To niech Ci dadzą umowę "z innego paragrafu" wtedy nie będzie problemów z finansowaniem. Poza tym na dodatkowy zakres obowiązków musisz wyrazić zgodę - to się "niestety" nie mieści w kategorii "inne polecenia kierownika"Zołza pisze:A ja już wiem, że dorzucą mi 500+ do obowiązków, szef założył sobie, że przyjmie 2 osoby na 500+, ale od kwietnia ... ergo będę się bujać z tym bajzlem, a do pomocy będę miała dwie osoby zielone jak szczypiorek na wiosnę, na pytanie od kiedy będę miała podwyżkę za nowe obowiązki i jak zamierzają rozwiązać kwestię nadgodzin - cisza... oczy w słup i odpowiedź, że ja przecież z innego paragrafu finansowana jestem, a tych 3% to mało, nie starczy na nic i generalnie to kaplica .... coś czuję, że mój kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa