a umnie było: "Ja" albo : "żona/wdowa"Alalala pisze:no to u mnie do pary, bo była pani "żonata"vasaria pisze:i tak nie pobiją mojego petenta, który w rubrykę stan cywilny wpisał "mężaty". haha ... spłakałam się ze śmiechu.
Anka2016 pisze:hah, ja miałam panią co złozyła wniosek po czym po chwili wróciła i zadała pytanie w drzwiach "czy ja na załączniku nr 1 w nieopodatkowanych powinnam wpisać pracę męża na czarno ile zarobił?"
Anka2016 pisze:Dziś odwiedził nas pojazd "Nowa Piątka" przywiózł parę ulotek i po 1 krówce. Na zadane pytanie Panie nie umiały udzielić odpowiedzi.
Oooo to ten sam co u nas był, tylko bez krówki i ulotek 5 sztukAnka2016 pisze:Dziś odwiedził nas pojazd "Nowa Piątka" przywiózł parę ulotek i po 1 krówce. Na zadane pytanie Panie nie umiały udzielić odpowiedzi.
DObrze jakby tylko połowy. U mnie kasa za 300+ trafiła do 3/5 osóbIks pisze:Ja bym sobie życzył żeby w jakimś przepisie znalazła się definicja "osoby realizującej ustawę", chociażby w nowej zapowiedzianej ustawie o 300+, tak żeby pieniądze za obsługę musiały trafić do obsługujących, a nie do połowy ośrodka.kb pisze:ja też jestem ogólnie z projektu zadowolonajeszcze życzyłabym sobie, żeby coś zrobiono z tym syfem , jakim jest złotówka za złotówkę , ale to pewnie za dużo szczęścia by było