a haaa haaa!!!
a haaa haaa!!!
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzad-zad ... omosc.html
mistrzostwo świata, jeśli chodzi o tytuł artykułu. A nawet zwracam się do rządu z srdeczną prośbą, aby przestał dbać już o moje zdrowie psychiczne. Już mnie leczą od trzech lat terapią szokową. Cały czas jestem w szoku od szumnych obiecanek i żadnej spełnionej. To jest dopiero dbałość o moje zdrowie psychiczne! Niech już przestaną mnie leczyć. Teraz niecfh zaczną leczyć siebie.
mistrzostwo świata, jeśli chodzi o tytuł artykułu. A nawet zwracam się do rządu z srdeczną prośbą, aby przestał dbać już o moje zdrowie psychiczne. Już mnie leczą od trzech lat terapią szokową. Cały czas jestem w szoku od szumnych obiecanek i żadnej spełnionej. To jest dopiero dbałość o moje zdrowie psychiczne! Niech już przestaną mnie leczyć. Teraz niecfh zaczną leczyć siebie.
Re: a haaa haaa!!!
Nie ma to jak spełniona obiecanka L.Kaczyńskiego o 3 mln mieszkań dla ludzi. Do dziś jestem w szoku !!!
Czemu bleble w kwestii mieszkań, skoro Deklaracja w sprawie problemu bezdomności przyjęta?
https://www.ops.pl/news.php?id=21251
https://www.ops.pl/news.php?id=21251
masz adres tam to sobie napisz - jesteś jak dzibar on też pisze tu do polityków (gamoniu)
Kancelaria Prezesa Rady Ministrów
00-583 Warszawa,
Al. Ujazdowskie 1/3
tel.: (22) 6946000
faks: (22) 6252637
e-mail: [email protected]
Dziennik Podawczy
00-582 Warszawa,
al. J.Ch. Szucha 14
(od poniedziałku do piątku w godz. 8.15 - 16.15)
00-583 Warszawa,
Al. Ujazdowskie 1/3
Dziennik Podawczy
00-582 Warszawa,
al. J.Ch. Szucha 14
Mieszkania to był dopiero chwyt, jak Wałęsy 100 mln dla każdego.
Gdyby spełnił obiecanki nie byłby Łukasz w ustawicznym szoku, skąd mieszkania dla dzieci...
Gdyby spełnił obiecanki nie byłby Łukasz w ustawicznym szoku, skąd mieszkania dla dzieci...
Przecież tam wszystko wiedzą, więc po co do Nich pisać?
00-583 Warszawa,
Al. Ujazdowskie 1/3
Dziennik Podawczy
00-582 Warszawa,
al. J.Ch. Szucha 14
00-583 Warszawa,
Al. Ujazdowskie 1/3
Dziennik Podawczy
00-582 Warszawa,
al. J.Ch. Szucha 14
spokojnie spokojnie
na moje mieszkanie, a właściwie dom, robiły trzy pokolenia. Nikt mi nie dał, ani Kaczyński,ani Tusk To znaczy tym bardziej Tusk. On nawet na jabkłka nie daje, bo za kaczyńskiego kilo tych owoców było po ok. 3 - 3,50, a dziś jest po 6 złotych. Tak więc nie tylko że nie daje, ale jeszcze więcej zabiera.
A o świńskich zagraniach obecnego rządu trzeba mówić wszędzie. Z resztą temu rządowi tak właśnie pasuje, żeby o tym jak najmniej i najlepiej nigdzie nie mówić.
na moje mieszkanie, a właściwie dom, robiły trzy pokolenia. Nikt mi nie dał, ani Kaczyński,ani Tusk To znaczy tym bardziej Tusk. On nawet na jabkłka nie daje, bo za kaczyńskiego kilo tych owoców było po ok. 3 - 3,50, a dziś jest po 6 złotych. Tak więc nie tylko że nie daje, ale jeszcze więcej zabiera.
A o świńskich zagraniach obecnego rządu trzeba mówić wszędzie. Z resztą temu rządowi tak właśnie pasuje, żeby o tym jak najmniej i najlepiej nigdzie nie mówić.
ble ble
gdyby porównać ilościowo, a nawet jakościowo potencjał obietnic Kaczyńskiego i Tuska, to tak jak zdecydowana większość skutków poczynań tego rządu Kaczyński wygladałby bardzo mizernie przy \"polocie\" Tuska.
A \"ble ble\" to taki synonim merytorycznego poziomu argumentów wyborców PO?
gdyby porównać ilościowo, a nawet jakościowo potencjał obietnic Kaczyńskiego i Tuska, to tak jak zdecydowana większość skutków poczynań tego rządu Kaczyński wygladałby bardzo mizernie przy \"polocie\" Tuska.
A \"ble ble\" to taki synonim merytorycznego poziomu argumentów wyborców PO?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Masz rację Łukasz, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Dla mnie fenomenem jest to, że ten rząd jeszcze istnieje, po tylu wpadkach, skandalach, balansowaniu na granicy prawa, zagrywkach poniżej pasa. Co robi opozycja - czeka az ja całkiem dobiją czy liczy na to, że rząd zadba o ich zdrowie psychiczne?
Dzidka
Oprócz a haaa haaa!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
samostanowienie, prawo, tolerancja
TU-154M
Prośba o pomoc
wielka potrzeba pomocy
prezydencja
Komu przeszkadza Jan Pospieszalski?
reforma administracji, czyli jak sp... sprawę, kolejna odsłona
Proszę o pomoc bo już nie mam gdzie prosić!!!!!!!!
a co tam, w końcu to syn premiera, a nie \"byle kto\".
SZOPKA NOWOROCZNA A.D. 2010
Weź do ręki opłatek ze stołu
Poszukiwani
Spisek
pomoc finansowa lub porzyczka
KRZYŻE NA ŚCIANACH, KOLĘDA, OPŁATEK
Wybory Prezydenckie na Białorusi