A jednak zamach - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 28 mar 2017, 16:16

No więc ja odpowiem ci merytorycznie. Otóż twój tylko potwierdza, że doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, że to był zamach. Argument, że jeśli to był zamach to czeka nas automatycznie wojna mogą wygłaszać tylko ludzie, którzy wiedza to od Putina. Skąd więc masz taką informację?
Badanie zestrzelenia samolotu na Ukrainą przez Holendrów dowiodło, że straszenie wojną to zwykłe brednie. Holendrzy na trzęśli portkami przed Putinem tylko zrobili swoje. To samo powinien był zrobić Tusk.
Prawdy nie zakrzyczycie tak jak nie zakłamano prawdy o Katyniu.
Zgredek
Stażysta
Od: 15 mar 2017, 16:30
Zajmuję się: FA

Napisano: 29 mar 2017, 6:55

Gdzie napisałem, że jestem przekonany że to był zamach? Nic takiego nie napisałem, jedynie hipotetycznie podchodzę do sprawy. Jak również hipotetycznie piszę o wojnie oraz sankcjach.

To wy sobie dalej krzyczcie, przynajmniej jakiś powód do życia macie :lol:
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 29 mar 2017, 10:17

"Drogi, troskliwy" administratorze, sensem mojego życia niezmiennie pozostaje życie w prawdzie i dążenie do niej. Nie jest moją winą, że politycy PO zrobili wszystko co można było zrobić aby sprawa katastrofy smoleńskiej nigdy nie została rzetelnie wyjaśniona. Zrobiono wszystko, a nawet więcej niż wszystko, by Rosjanom ułatwić niszczenie dowodów, fałszowanie dowodów, fałszowanie zeznań. Nie reagowano na kolejne oczywiste kłamstwa Rosjan a nawet pomagano Rosjanom kłamać. Skrajnym przykładem były kłamstwa E. Kopacz o przekopywaniu ziemi na metr w głąb i pracy ramię w ramię polskich patomorfologów z Rosjanami, co okazało się nieprawdą. W nagrodę za wypełnienie tej haniebnej misji kłamstw pani Kopacz otrzymuje stołek marszałka Sejmu a potem nawet fotel premiera. Konkluzja jest taka, gdyby nie było zamachu nie byłoby potrzeby kłamania, oddawania śledztwa w łapki sowietów i wrak bez problemów wróciłby już dawno do Polski. Gdyby Donald Tusk nie zdawał sobie sprawy z tego, że to był zamach zamiast nagradzać swoich urzędników prominentnymi posadami czy generalskimi szlifami, zdymisjonowałby ich i wyciągnął wszelkie możliwe konsekwencje. Nie robiąc tego de facto potwierdził tym samym, że mieliśmy do czynienia z zamachem a nie katastrofą lotniczą. Mi nie zależy na obronie narracji PiS-u w tej sprawie, nie miałaby ona dla mnie żadnego znaczenia gdyby Tusk zachował się, jak należy i gdyby smoleńskie śledztwo było prowadzone rzetelnie. Przypomnę tylko, że do dnia dzisiejszego strona Rosyjska nie odpowiedziała w żaden sposób na wiele wniosków prawnych skierowanych do nich jeszcze za czasów rządów PO/PSL. To pokazuje, że wnioski miały jedynie taki cel by opinia publiczna była przekonana, że oni jednak coś próbują robić ale nic nie mogą biedacy.
Zgredek
Stażysta
Od: 15 mar 2017, 16:30
Zajmuję się: FA

Napisano: 30 mar 2017, 12:58

Może był, a może nie był zamach. Ale my prości ludzie niższego szczebla sie tego nigdy nie dowiemy. Chyba że coś przypadkiem wycieknie. Sami nam tego nigdy nie powiedzą.
http://www.mebleada.pl/produkt/naroznik ... oznik.html
nicole612
Praktykant
Od: 21 cze 2016, 12:38
Zajmuję się:
Strona WWW: http://www.mebleada.pl/produkt/narozniki/acord-naroznik.html

Napisano: 19 kwie 2017, 10:41

zamach ? jaki tam zamach po prostu zbieg niefortunnych okolicznosci i tyle
https://kontener.pl/transport-morski/
marta10
Praktykant
Od: 19 kwie 2017, 10:32
Zajmuję się: gospodarstwem

Napisano: 19 kwie 2017, 11:37

zderzenie ruskiego i polskiego dziadostwa.
Dwie strony mają dużo do ukrycia
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 19 kwie 2017, 13:44

z akcentem na to drugie...
[Anioł*]

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem