Adasiu jesteś młody to pomóż starszej koleżance której zostało 5 lat do emeryturki - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 30 wrz 2011, 10:15

Klientka złożyła wniosek o dożywianie dzieci Ona bezrobotna, a mąż prowadzi działalnść poza Polską i tam jest zarejestrowana. Przyniosła mi zaświadczenie z tamtego biura, że nie ma dochodów od lutego do sierpnia 2011 roku. Jaki przyjąć dochód rodziny ? Napewno będę chciałą Jego Oświadczenie, ale czy to mi wystarczy???????? Wiem,że jak ma działalność w Polsce to przynosi zaświadczenie z U.S. o formie opodatkowania i pisze oświadczenie o dochodzi . A jak jest tam ???? A jeszcze złożyli tam wniosek o zasiłek rodzinny z dodatkami ale jak twierdzą obecnie nie mają jeszcze przyznanego. Prawdopodobnie będą mieli przyznane gdyż wcześniej też tam pobierali
~@magda@

Napisano: 30 wrz 2011, 11:10

a może ~Maciek pomoże?
~ktoś

Napisano: 30 wrz 2011, 11:43

Nie pracuje w OPS, tylko w PCPR. U nas nie ma świadczeń rodzinnych. Ustawa o Pomocy Społecznej dzieli zadania, na zadania gminy, powiatu, województwa.
~Maciek

Napisano: 30 wrz 2011, 12:12

zaświadczenia, oświadczenia ........ a wywiad masz? i jakie wnioski? faktycznie sobie nie radzą, że muszą dostać darmową kanapkę?
~lotsy

Napisano: 30 wrz 2011, 12:35

ale dzieciom bedziesz zalował tej kanapki? ja bym wziela jej dochody jego oswiadczenie o dochodach ze nie ma firma nie ma zysków a dzieciom bym dala jesc!!!
~mycha

Napisano: 30 wrz 2011, 14:45

Daj na jeden miesiąc a potem sie zobaczy
~Wredna

Napisano: 30 wrz 2011, 16:05

gdzie nasz adaś?
~aga

Napisano: 30 wrz 2011, 16:08

:D
~Adam

Napisano: 30 wrz 2011, 16:09

Może się obraził, w związku z krytyką jaka na niego spadła osotanimi czasy. Pojechali mu równo.
~Maciek

Napisano: 30 wrz 2011, 16:20

Ja jestem nieobrażalny.
Lubię dyskusje.
I zawsze nazywam rzeczy po imieniu.
Wystrzegam się owijania w bawełnę i fałszerstwa. Jestem szczery.
~Adam

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x