Adresat wyprowadził się.

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
Mmmmmmm

Adresat wyprowadził się.

Post autor: Mmmmmmm »

Dzień dobry,
wróciło do mnie pismo z informacją do dłużnika, że został przyznany FA, na odwrocie koperty jest napisane "adresat wyprowadził się". Co dalej? Mam napisać pismo do komornika z prośbą o aktualny adres? Jak wygląda takie pismo, z jakiego art?

Pozdrawiam :)
gość:)

Re: Adresat wyprowadził się.

Post autor: gość:) »

Nie zapomnij się zapytać o magiczną kulę.
makam
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: makam »

Mmmmmmm pisze:Dzień dobry,
wróciło do mnie pismo z informacją do dłużnika, że został przyznany FA, na odwrocie koperty jest napisane "adresat wyprowadził się". Co dalej? Mam napisać pismo do komornika z prośbą o aktualny adres? Jak wygląda takie pismo, z jakiego art?

Pismo o ustalenie miejsca pobytu.
Wzór stwórz sobie sama, art. też poszukaj sama w ustawie - to najlepszy sposób nauki.
"Przeciwności losu uczą mądrości, powodzenie ją odbiera"
Gość

Post autor: Gość »

makam pisze:
Mmmmmmm pisze:Dzień dobry,

Pismo o ustalenie miejsca pobytu.
Wzór stwórz sobie sama, art. też poszukaj sama w ustawie - to najlepszy sposób nauki.

dokładnie :)
ODPOWIEDZ