Dzięki za wyrozumiałość.
To jak dostane z SKO to tylko wprowadzam do programu a decyzji juz do strony nie wysyłam?
Dzięki za wyrozumiałość.
Czy ktoś mówi o wypłacie Kancelarii???Krzysztof pisze: ↑14 cze 2021, 12:39Wypłata świadczenia pielęgnacyjnego winna być przelewana wyłącznie na konto osoby wnioskującej (wskazane we wniosku), a nie na konto jakiejś tam Kancelarii.
Opiekun jest stroną wnioskującą o prawo do ŚP, a Kancelaria ma podpisaną z nim umowę na załatwienie sprawy. OPS nie podpisał umowy z Kancelarią.
Przelewanie kasy na konto Kancelarii jest przegięciem z Waszej strony. Kasa winna trafiać wyłącznie na konto, którego właścicielem jest wnioskodawca podobnie jak dzieje się w przypadku emerytury (konto emeryta lub wspólne).
dokładnieArla pisze:Szanowny Krzysztofie! Wypłata trafia na konto, które wskaże strona i strona nie musi być jego właścicielem. Pozdrawiam Cię serdecznie
Dokładnie tak jak mówisz , każdy sie uczy. Kierownik nigdy nic nie wie..Mam pytanie bo inne osroku wydaja informacje stronie kiedy wypłąta itp, i teraz nie wiem co robic?jasiak pisze: ↑14 cze 2021, 14:08dokładnieArla pisze:Szanowny Krzysztofie! Wypłata trafia na konto, które wskaże strona i strona nie musi być jego właścicielem. Pozdrawiam Cię serdecznie
jednak po otrzymaniu decyzji z SKO wprowadzasz ją do programu zatwierdzasz i tyle
SKO przesłało pewnie decyzję stronie
nigdy nie wydawało się 2 decyzji po otrzymaniu decyzji przyznającej z SKO - no chyba, że do ponownego rozpatrzenia, ale to inna sprawa
ja się pytam gdzie tu kierownik ? lub dyrektor ?
bo pracownik może się "uczyć" jak każdy z nas kiedyś, i nikt mi nie powie, że nie popełniał błędów i nie popełnia ich dalej, ale ostatecznie taką decyzję ktoś podpisuje, to chyba czyta, ok patrzy choć co podpisuje ....
Wszystko wysyłasz do radcy. Wszystko, wszystko. Do strony nie wysyłasz nic, ponieważ strona, decydując się na pełnomocnika nie chce bawić się w żadne formalności. Pełnomocnik ją poinformuje