Ale ulga
Ale ulga
No to mi ulżyło. Minister Mucha niewinna. Winna rzecznik prasowy PZPN. Tylko ona jedna straciła posadę. Mam jednie trochę żalu do premiera, że uzasadniając swoją decyzję zastosował kalkę z Sawickiej bredząc coś o zaszczuciu pani ministry. A przecież ministra Mucha zahartowała się swego czasu na Krakowskim Przedmieściu i nie jest z tych co dają się zaszczuć. Do niej zresztą też mam żal za wykorzystanie taniego chwytu z wotum zaufania, o przepraszam, oddaniem się do dyspozycji premiera. Przecież wszyscy wiemy, że pani ministra jest premierowi cały czas oddana. W dodatku premier nieco wcześniej zapowiedział twardo, że nie będzie żadnych zmian w rządzie a przecież jeśli chodzi o obronę członków rządu, to jest to jedyna dziedzina, w której nasz premier jest całkowicie wiarygodny. Najwyraźniej ministra Mucha lubi sobie pożartować. To prawie taki sam żart, jak nie zamknięcie dachu przed meczem z Anglią gdy padał deszczyk a zrobiono oszczędności na murawie by np. można było przyznać i wypłacić sowite nagrody za przygotowanie meczu. Albo prawie taki sam, jak ten, gdy na drugi dzień w bezchmurną pogodę dach zamknięto. Pewnie zrobiono to na prośbę kibiców.
Złośliwy Roman Kołtoń przy okazji zdementował informacje, jakoby dachu na narodowym nie można zamykać gdy pada deszcz a nawet ulewa. Jedynym przeciwwskazaniem do jego zamykania ma być huraganowa wichura. Dowiedział się tego bezpośrednio u samego konstruktora stadionu. Ale kto by tam wierzył Kołtoniowi, a tym bardziej konstruktorowi stadionu? Przecież podobnie nikt nie wierzy naukowcom i konstruktorom, że brzózka nie mogła odłamać skrzydła samolotu a ich wyliczenia podobno nic nie znaczą, bo jak miał powiedzieć pewien żartowniś naukowcy i konstruktorzy powinni jeszcze mieć praktykę w lataniu samolotami, by wiedzieli o czym mówią. A że w Polsce nie brakuje latających praktyków, którzy nie jedno skrzydło o brzozę urwali to naukowcom i konstruktorom samolotów nikt nie daje wiary. I słusznie, bo sądy sądami ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie. Czuwaj!
Złośliwy Roman Kołtoń przy okazji zdementował informacje, jakoby dachu na narodowym nie można zamykać gdy pada deszcz a nawet ulewa. Jedynym przeciwwskazaniem do jego zamykania ma być huraganowa wichura. Dowiedział się tego bezpośrednio u samego konstruktora stadionu. Ale kto by tam wierzył Kołtoniowi, a tym bardziej konstruktorowi stadionu? Przecież podobnie nikt nie wierzy naukowcom i konstruktorom, że brzózka nie mogła odłamać skrzydła samolotu a ich wyliczenia podobno nic nie znaczą, bo jak miał powiedzieć pewien żartowniś naukowcy i konstruktorzy powinni jeszcze mieć praktykę w lataniu samolotami, by wiedzieli o czym mówią. A że w Polsce nie brakuje latających praktyków, którzy nie jedno skrzydło o brzozę urwali to naukowcom i konstruktorom samolotów nikt nie daje wiary. I słusznie, bo sądy sądami ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie. Czuwaj!
Re: Ale ulga
Pewnie, że nikogo nie obchodzi, poza tobą oczywiście. Bo w przeciwnym razie po co miałbyś odpowiadać na mój wpis, no chyba, że pełnisz tu dyżur i płacą ci za to abyś pilnował, by broń boże ktoś nie zaczął myśleć samodzielnie.
Gdybyś nie zorientował się, a sądzę że nie zorientowałeś się to moje \"Czuwaj\" dotyczyło właśnie ciebie i było ironicznym zapowiedzeniem twojego wpisu. Czuwaj lemingu!
Gdybyś nie zorientował się, a sądzę że nie zorientowałeś się to moje \"Czuwaj\" dotyczyło właśnie ciebie i było ironicznym zapowiedzeniem twojego wpisu. Czuwaj lemingu!
Oprócz Ale ulga - HYdE PaRK przeczytaj również:
Wie ktoś może jakie liczby zostaną wylosowane jutro w lotto?
Śląski zespół w finale MBTM!!!
Recepta na sukces
Gdzie jest Dzidka?
Tak szybko odchodzą...
Co wolą socjalni: literę prawa czy ducha prawa?
Kto wygra PZPN?
TO MÓJ POST ale....
Ważne
Uważasz że polskie media są stronnicze i nie nadążają za widzem?
Dlaczego Rosjanie udostępnili fotki ofiar Smoleńska
jakaś dziwna ta gazeta
Dziś Dzień Dziecka Utraconego
szukam pomocy
\"Wara od mojej macicy!\"
Aborcja SP