Jakich chemikaliów? Jedyne co zostało w Polsce zakupione to nawozy.
Ty nie jesteś śmieszny tylko wre.dny. Gdy ktoś opluje Polskę lub Polaka to bagatelizujesz sprawę ale gdy w taki sam sposób oczernić inną nację to wówczas zrobisz z tego straszliwy problem. Typowe dla ka.nalii.
Anders Behring Breivik ze mną pracował
Re: Anders Behring Breivik ze mną pracował
To nie żadna nadinterpretacja a jedynie dowód na antypolską kampanię prowadzoną systematycznie, która rzeczywiściwe ma za zadanie wpędzić nas w kompleksy.
Już w tym topiku insynuowałeś, że olo jest i.diotą a tymczsem on bezbłędnie wyczuł intencje Adama.
Dlatego twoje pogardliwe nazwanie mnie i.diotą przyjumuję, jako największy komplement i potwierdzenie moich argumentów.
Już w tym topiku insynuowałeś, że olo jest i.diotą a tymczsem on bezbłędnie wyczuł intencje Adama.
Dlatego twoje pogardliwe nazwanie mnie i.diotą przyjumuję, jako największy komplement i potwierdzenie moich argumentów.
podobnego pisio idi oty dawno nie czytałam!!!!!!!!!!!!!!!
heheh, lena, a nawozy, czy ich komponenty, to nie chemikalia? widzę, że doskonale korzystasz z prawa do bycia id.iotą... a jeśli chodzi o szczegóły, to nie nazwałem tym mianem wprost, tylko konsekwentnie stwierdzam, że jak ktoś bardzo chce, to może sobie z prawa bycia nim korzystać do woli.
))
poza tym, jest ślad prowadzący niestety do polski, to normalne, że odpowiednie służby badają go prowadząc postępowanie. jeśli jednak ktoś traktuje to jako opluwanie polski, to muszę niestety stwierdzić, że korzysta jak najbardziej z przytoczonego przeze mnie wyżej prawa.

poza tym, jest ślad prowadzący niestety do polski, to normalne, że odpowiednie służby badają go prowadząc postępowanie. jeśli jednak ktoś traktuje to jako opluwanie polski, to muszę niestety stwierdzić, że korzysta jak najbardziej z przytoczonego przeze mnie wyżej prawa.
Pismaki - bo to nie są dziennikarze- bardzo szybko, łatwo i bez zastanowienia robią z czegoś aferę. Gdyby odpowiadali, choćby finansowo, za pisanie bzdur może trochę by się zastanowili. Niestety wszędzie szukają sensacji, często krzywdząc tym ludzi, ale człowiek dla nich nie jest ważny. Nakład się liczy!
Oprócz Anders Behring Breivik ze mną pracował - HYdE PaRK przeczytaj również:
Dobry tekst
Hej PISiowe Pokemony
do c
Dziś zacznę Wam dokładać do pieca
SZOK
dowcip
Nareszcie trochę luzu na tym forum:)
po naszymu godka
Warszawa: protest przeciwko drożyźnie i prywatyzacji
ploteczki MOPS wrocek
Dzięki Bogu
ci kierowcy - czy to może być elektorat po?
gdzie jest wątek: zwolnioniona z pracy cz. II
powidział koalicjantowi, gdzie jego miejsce
sposób po-psl na budowanie elektoratu
to takie przypieczętowanie poziomu \"bulu i nadzieji\"