Anonimowe zgłoszenia - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 22 maja 2013, 0:35

Czy wam tez czesto sie zdarza taki maly psikus, źe przed 15 dostejecie nagle anonimowe zgloszenie dotyczace pewnych zagrozen/zaniedban w rodzinach naszych pupilow i jestescie zmuszeni sprawdzic to migusiem czy rzeczywiscie sie dzieje taka krzywda w danej rodzinie czy raczej bez pospiechu do tego podchodzicie ?
~ruda lisica

Napisano: 31 gru 2013, 4:43

A mi pani z pomocy socjalnej wczoraj zrobiła wjazd do domu poniewaz dostała anonim od brata narkomana i siostry ktora ma depresje poniewaz terroryzuje starszego syna. A to jest zemsta za to ze staram sie zyc normalnie i walcze z bratem aby nie palil marihuany w domu, nie robil nam na zlosc oraz aby nie słuchał glosno muzyki. A pani zamiast ze mna rozmawiac to przez zacisniete zęby wpierała mi to wszystko co bylo w anonimie. Nie bierze poduwage nagran czy zdjec ktore mamy czy nawet zeznan naszych znajomych. Poza tym nie przedstawila sieani nie wylegitymowala, nie widzac dziecka chce skierowac syna do psychologa, na metode ”sloneczka” jaka stosuje super niania czyli pani psycholog Dorota Zawadzka zareagowala ze znecamy sie psychicznie nad dzieckiem. Wiec jak wstane to pojade jutro do urzedu gminy zrobic konfrontacje z ta pania tym razem z kamera jako dziennikarz gdyz pani o nie wie czym sie zajmuje. Od razu porozmawiam z burmistrzem o metodach jakie stosuje ta pani. Nadmienie ze studiowalismy ten sam kierunek czyli resocjalizacje i mialem wyklady na temat wychowywania dzieci ale oszczerstwa ktore byly w tym anonimie mnie bulwersuja gdyz bardzo kocham swoje dzieci. Ale starej babie nie idzie przetłumaczyc ze ten anonim jest po zlosci napisany. I poza tym stwierdzila ze jestem nerwowy chociaz normalnie z nia rozmawiałem. Pozdrawiam normalnych
~daror1981

Napisano: 31 gru 2013, 11:13

ja do 15 tej pracuje nie płacą mi za pracę po godzinach jest Policja Strażacy Miejscy itp
~taki se

Napisano: 31 gru 2013, 13:54

Wygląda na to, że pani opisywana przez ~daror1981 uległa emocjom i bez ustalenia faktów zajęła stanowisko. Błąd w metodzie postępowania albo nadgorliwość.
~Adasia

Napisano: 31 gru 2013, 18:48

Chyba nie wierzysz w to, ze Pani daror1981 faktycznie jest dziennikarzem? Sposób wysławiania, liczne błędy i agresywność wskazuje na pospolitego klienta. No chyba ze takie są dziś STANDARDY prasowe.... W sumie nic dziwnego...
~Zmiennik

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x