Archiwizacja Sygnity

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
funduszaliment
Praktykant
Zajmuję się: DFA
Kontakt:

Archiwizacja Sygnity

Post autor: funduszaliment »

Witam, czy robił ktoś w systemie Sygnity archiwizację spraw? Zastanawia mnie to czy przekazanie do usunięcia spraw wierzyciela (np. decyzji przyznających) będzie miało wpływ na dłużnika :?
funduszaliment
Praktykant
Kontakt:

Re: Archiwizacja Sygnity

Naprawdę nikt nie robił archiwizacji starych spraw w systemie? :shock:
Alalala
Inspektor
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM
Kontakt:

Post autor: Alalala »

u nas jest stanowisko żeby lepiej w systemie wszystko mieć żeby w razie czego móc podejrzeć i sprawdzić
JoannaS
Stażysta
Zajmuję się: FA, CP, DG, SW,
Kontakt:

Post autor: JoannaS »

Nie mamy zakładki Archiwizacji w żadnym module. Robimy ją wyłącznie w formie papierowej.
funduszaliment
Praktykant
Kontakt:

Dziękuję za odpowiedzi. Moje stanowisko jest takie samo. Myślę, że konsekwencje jej dokonania napewno nas nie ominą ale nie mamy innego wyboru. Liczyłam na to, że ktoś już ją robił i może podzielić się swoimi doświadczeniami. Zakładka archiwizacji jest dodatkowo płatna więc by była widoczna trzeba ją zamówić - dlatego jej nie widzicie.
Nutka
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Nutka »

ponoć zakładka archiwizacji będzie dla wszystkich w jakimś nowszym module, ale na szkoleniu coś też wspomniano, że jak przeniosę coś do archiwum nie ma odwrotu i nie będzie można tego przywrócić ani sprawdzić co kiedyś ktoś pobierał bo się nie będzie wyświetlać. Także ja nie będę w systemie archiwizowała. Papierowo tak a tu wolę mieć jakiś ślad.
;) „-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś.”
ODPOWIEDZ