As - ocena formalna - Aktywny Samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 30 sie 2016, 13:12

Słuchajcie, może wyda Wam się dziwne to pytanie, ale im dłużej zastanawiam się nad As-em, tym częściej wpadam na absurdalne interpretacje własne ;)
W ocenie formalnej mamy pytanie o to, czy wniosek jest wypełniony poprawnie we wszystkich wymaganych rubrykach? Jeśli (przykładowo) w C2 wnioskodawca wpisze kwotę wnioskowaną 5000 zł (a może tylko wg zasad 2000 zł), to zaznaczamy, że jest ok. Sorrki za durne pytania, ale tak jak mówiłam - zastanawiam się, gdzie PFRON może się jeszcze doczepić?
PCPR1

Napisano: 30 sie 2016, 14:36

Mam podobnie im dłużej się nad pewnymi kwestiami zastanawiam tym więcej wątpliwości mnie dopada, w przypadku opisanym powyżej ja zaznaczam że jest ok bo w sumie nie musi wiedzieć że możemy przyznam mu tylko 2.000 tak samo w przypadku gdy w zadaniu jest udział własny wnioskodawca wnioskuje np o całość kwoty z faktury ale my i tak zweryfikujemy tą kwotę do max jaką możemy udzielić i odliczymy udział własny
Coś mi się wydaje że teraz w końcówce naboru w Module I będzie więcej pytań na tym forum ;-)
ewaaaa

Napisano: 30 sie 2016, 15:30

ewaaaa pisze:Mam podobnie im dłużej się nad pewnymi kwestiami zastanawiam tym więcej wątpliwości mnie dopada, w przypadku opisanym powyżej ja zaznaczam że jest ok bo w sumie nie musi wiedzieć że możemy przyznam mu tylko 2.000 tak samo w przypadku gdy w zadaniu jest udział własny wnioskodawca wnioskuje np o całość kwoty z faktury ale my i tak zweryfikujemy tą kwotę do max jaką możemy udzielić i odliczymy udział własny
Coś mi się wydaje że teraz w końcówce naboru w Module I będzie więcej pytań na tym forum ;-)
Niby też tak myślałam, że nie musi wiedzieć, ale z drugiej strony podpisuje przy wniosku oświadczenie, że zapoznał się z zasadami ;)
To tak a propo's mojego drążenia :lol:
PCPR1

Napisano: 02 wrz 2016, 10:47

wydaje mi się że jak pojawią się na kontroli to i tak coś znaleźć muszą ;-) a to wielkim uchybieniem nie jest ;-) nie dajmy się zwariować
ewaaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x