AS wózek elektryczny - Aktywny Samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 05 lis 2013, 12:45

witam.

Powiedźcie jaki wózek elektryczny uważacie za standardowy??
Jakie posiada podstawowe wyposażenie??
Potrzebny mi jest punkt odniesienia:)

dzięki za odp.
~MArta

Napisano: 16 cze 2016, 15:56

Wiesz co, nie wiem czy to forum jest odpowiednim miejscem. Może spytaj za pośrednictwem mdh.pl. Oni konsultują i posiadają taki sprzęt. Kupowałam tam wózek dla babci, która złamała sobie biodro i szukałam czegoś, co ułatwi jej mobilność i tam mi właśnie super doradzili. :D
ilona.starnecka

Napisano: 17 cze 2016, 9:14

ilona.starnecka pisze:Wiesz co, nie wiem czy to forum jest odpowiednim miejscem. Może spytaj za pośrednictwem mdh.pl. Oni konsultują i posiadają taki sprzęt. Kupowałam tam wózek dla babci, która złamała sobie biodro i szukałam czegoś, co ułatwi jej mobilność i tam mi właśnie super doradzili. :D
a ja uważam wręcz odwrotnie. firma sprzedająca wózki będzie chciała Ci wcisnąć wszystko żeby tylko coś kupić, a właśnie to forum jest po to żeby skonsultować obawy czy niejasności odnośnie wózków elektrycznych. W razie przyznania dofinansowania i kontroli z pfron nie będziesz się tłumaczyła że firma sprzedająca wózki Ci tak doradziła. a na forum jednak wymiana doświadczeń z innych pcpr-ów jest bardziej przydatna.

a jeśli chodzi o temat główny to z tym jest właśnie duży problem co uznać za standardowe wyposażenie, też mamy z tym dylemat
pcprkolb

Napisano: 17 cze 2016, 9:47

A może zerknąć na oferty producentów wózków elektrycznych, zobaczyć najtańsze wózki i zerknąć, co jest w wyposażeniu. Dla porównania sprawdzić z oferty coś droższego.
PCPR-T

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x