asytent rodziny - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 15 sty 2014, 19:58

Hej. Rozpoczęłam pracę jako asystent rodziny i do końca nie wiem jak dokumentacja powinna wyglądać. Czy mógłby ktoś wysłać mi jakąś przykładową dokumentację np. tygodniowy plan pracy z rodziną?
~Karolina

Napisano: 15 sty 2014, 19:59

Hej. Rozpoczęłam pracę jako asystent rodziny i do końca nie wiem jak dokumentacja powinna wyglądać. Czy mógłby ktoś wysłać mi jakąś przykładową dokumentację np. tygodniowy plan pracy z rodziną?
mój e mail [email protected]
z góry dzięki
~Karolina

Napisano: 15 sty 2014, 20:56

Wzoru planu pracy na tydzień nie ma co e-mail wysyłać.
To plan lekcji innymi słowy. Tabelka
Zaplanowana nazwa czynności/kto ma wykonać- tu członek rodziny/ rola asystenta .

~emilka

Napisano: 16 sty 2014, 2:21

np. przywiązać dziecko do futryny dla jego bezpieczeństwa - matka, wezwać policję - asystent. Sorry, ale tak jakoś przyszło mi do głowy...
~odp.

Napisano: 16 sty 2014, 9:51

To pusta ta Twoja głowa jest....
~do odp.

Napisano: 16 sty 2014, 13:34

do ~do odp.
Widzę, że zero dystansu, co?
~inna

Napisano: 16 sty 2014, 17:07

Ja zauważyłam.że z chwilą zatrudnienia asystentów w ops zrobiło się tak jakoś głośniej w mediach min., o dziecku przywiązanym,o utopieniu się dzieci nad wodą które odpoczywały razem z matką i asystentką jak również ostatnia sprawa Sebastiana z Suwałk
~ola

Napisano: 16 sty 2014, 23:08

Zdaje sie ,ze to nie jest miejsce dla asystentów, to spływ
~jasiek

Napisano: 17 sty 2014, 12:50

spływ jaki kajakowy
~kk

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x