AWANS ZAWODOWY

Wybrane tematy:
Przejście z asystenta rodziny na prac.soc. limit do 2000 z zfśś ubezpieczenie członka komisji przeciwalkoholowej Wypowiedzenie umowy o pracę zgłoszenie osoby przez płatnika Zatrudnienie obywatela Ukrainy
ODPOWIEDZ
Wisia 32

AWANS ZAWODOWY

Post autor: Wisia 32 »

Proszę mi powiedzieć jak to jest z awansem zawodowym pracowników socjalnych. Jestem pracownikiem socjalnym , mam 5 lat pracy zawodowej- spełniam wymogi zgodnie z rozp. dot wynagr. prac. samorządowych do otrzymania tytułu specjalisty pracy socjalnej.( wykształcenie wyzsze). Napisałam podanie o awans na stanowisko specjalisty. Otrzymałam awans na starszego pracownika socjalnego.
Moje pytanie-
Czy muszę przechodzić wszystkie szczeble awansu? Mój kierownik oświadcza, że muszę .
okasia

Re: AWANS ZAWODOWY

Post autor: okasia »

kierownik ma rację
ikujyhtgrfe

Post autor: ikujyhtgrfe »

oczywiście, że stopniowo
Krystin

Post autor: Krystin »

Różnie to bywa, u mnie kierownik awansuje jak mu się podoba. Młodemu pracownikowi socjalnemu po trzech latach pracy nadał tytuł specjalisty pracy socjalnej, innego pracownika nie awansował. Wniosek z tego, że wcale nie musi pracownik przechodzić po kolei wszystkich stopni tj. starszego pracownika socjalnego
axy

Post autor: axy »

Awans- po kolei przez wszystkie stopnie
renia78

Post autor: renia78 »

Nie jest konieczne przejście przez wszystkie stopnie po kolei. Z pracownika socjalnego przeszłam na specjalistę pracy socjalnej. Wszystko zależy od wewnętrznych ustaleń jednostki. Kontrola z UW nie miała co do tego żadnych zastrzeżeń.
basia31

Post autor: basia31 »

renia 78 ma rację, a tak naprawdę zależy od widzimiesie wiadomych osób
basia31

Post autor: basia31 »

renia 78 ma rację, a tak naprawdę zależy od widzimiesie wiadomych osób
ODPOWIEDZ