kobieta przyszła po świadczenie pielęgnacyjne ma świadectwo pracy i pobiera zasiłek macierzyński z ZUS-u po utracie zatrudnienia, czy przyznać? Czytam ustawę i jestem z niej coraz głupsza
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
w naszej ustawie nie masz przeciwwskazań .. ale ja tez kiedyś miałam wątpliwości i dałam odmowę i nakazałam odwołanie do SKO .. SKO przyznało i ciut na mnie nakrzyczało
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes