bardzo was proszę

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
magda 83v

bardzo was proszę

Post autor: magda 83v »

wysłam pisma do dłużnika alimen. na adres podany na zaświadczeniu przez komornika, , pisma nie zostały odebrane adniotacja mieszkania zamknięte, dostałam pismo z ośrodka pomocy społeczeneej , iż dłuznik nie mieszka pod wskazanym adresem i został wymeldowany I i ośrodek opkreślił się iż nie jest org. wł. dł. , wystąpiłam do komornika o ustalenie adresu dłuznika alim. komornik napisła mi w piśnmie , iż dłuznik przebywa pod adresem ........( jeszcze inna gmina) , jednakże w koresspondechji przesyłanej do opraganu egzekucyjnego nadal posługuje sie starym adresem ( który podał komornik ) TAKIEJ SYTUACJI CZY MAM WYSYŁAĆ WNIOSEK , UINF. O PRZYZANIU fa , o stanie zadłużenia dłużnika do ośrdka pomocy społecznej właściwego ze względu na miejsce pobytu dłuznika , nie patrząc na to że dłużnik podaje w korespondecji do komornika cały czas adres "stary"
ew@1

Re: bardzo was proszę

Post autor: ew@1 »

ja bym próbowała ...
wyślij pierwszy wniosek o podjęcie działań do tej gminy gdzie "przebywa" wg komornika i poczekaj co ci odpiszą ... jak mieszka to potem wyślesz dalszą korespondencję ...
magda 83v

może jeszcze się ktoś wypowie bardzo prosze
magda 83v

?????
magda 83v

???/
magda 83v

dziś od dłuznika alimentacyjnego wpłyneły mi pieniążki ( potrącona z wynagrodzenia ) i nie wiem qw końcu gdzie przekazać 20 %
ODPOWIEDZ