Bariery rozpatrzenie w 30 dni - Stare tematy

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 12 gru 2013, 11:38

jak sobie radzicie z tym zapisem ze wniosek nalezy rozpatrzec w terminie 30 dni jesli chodzi o likwidacje barier architektonicznych. wczesniej bylo tak ze wplywaly wnioski jechalismy w terem i po jakims czasie powolywaluismy komisje kt je rozpatrywala. A terz w ciagu 30 dni jak mamy rozpatrzec wniosek nie wiem.... dajcie pomysl
~koles

Napisano: 16 gru 2013, 14:59

My w ciagu 30 dni jedziemy na wizje lokalna i powolujemy komisje, nawet do jednego wniosku jesli jest taka potrzeba. Teraz kasy nie mamy, wiec piszemy odmowy i sugerujemy zlozenie wniosku w nowym roku.
~MAjkka

Napisano: 31 sty 2014, 17:23

A ja mam pytanie skąd te 30 dni na rozpatrzenie wniosku i tylko tego na bariery architektoniczne?
~Tośka

Napisano: 03 lut 2014, 11:02

Z OZPRZĄDZENIA WS.OKREŚLENIA RODZAJÓW ZADAŃ POWIATU
~kate

Napisano: 04 lut 2014, 12:01

mu rozpatrujemy i dajemy informacje ze ze wzgldu na brak srodkow nie przyznano dofinansowania natomiast pozostaje aktualny do konca roku kalendarzowegoJak jest kasa-rozpatrujemy i piszemy ponownie czy pozytywnie rozpatrzony
~pcpr

Napisano: 04 lut 2014, 16:52

WNIOSEK RAZ ROZPATRZONY NIE MOŻE PODLEGAĆ DALSZEMU ROZPATRYWANIU. MY W TAKIEJ SYTUACJI PROSIMY O JAK NAJSZYBSZE ZŁOŻENIE NOWEGO WNIOSKU
~MARTA

Napisano: 05 lut 2014, 12:27

my rowniez nie mozna 2 razy rozpatrywac 1 wniosku
~pcpr

Napisano: 05 lut 2014, 16:24

Lepiej chora niepelnosprawna osobe, bez nogi, reki i glowy ciagnac kolejny raz po wniosek, po zalaczniki, na poczte, do pcpr... Chore przepisy!
~...I80

Napisano: 05 lut 2014, 18:51

my jeździmy do osób które złożyły wnioski, a wciągu 30 dni od złożenia wniosku piszemy że wnioski będą rozpatrzone, lub dofinansowanie zostanie przyznane lub nie po otrzymaniu przez Powiat środków PFRON... nie widzę potrzeby żeby kazać niepełnosprawnym ludziom, często ze wsi zabitych dechami przyjeżdżać i składać 2 albo nawet 3 razy wnioski, kompletować i kserować znów dokumenty itd.
~gava

Napisano: 06 lut 2014, 0:05

bravo tak trzeba jeździć tylko jak finansujecie delegacje
~janek

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x