pani złożyła wniosek o becikowe i dodatek z tytułu urodzenia dziecka do rodzinnego, które pobiera.dołączyła do tego akt zupełny urodzenia dziecka, w którym występuje nazwisko męża, z którym się rozwiodła, jako ojciec, z adnotacją na drugiej stronie aktu, że na wniosek kobiety wpisano nazwisko jej i imie przez nią wskazane. kobieta twierdzi,że ojciec jest nie znany. mam pytanie czy powinienem od niej wziąć jeszcze ksero dowodu tego męża-z tym może być problem bo są po rozwodzie, i z drugiego ośrodka zaświadczenie że tam ojciec wpisany w akt nie pobrał-mąż, z którym jest po rozwodzie obecnie mieszka w innej gminie i płąci jej alimenty na 3 dzieci starszych. czy mam potraktować adnotacje z tego aktu jako, że ojciec jest nieznany i ewentualnie poprosić o napisanie mi oświadczenia dodatkowo przez nią o tym fakcie.prosze pomóżcie bo jestem w kropce tym bardziej,że pracownik socjalny naszego ośrodka dowiedział się nieoficjalnie, że ojcem dziecka jest jej były mąż-tzw. wpadka.wniosek złożyłą tego dnia jak byłem na szkoleniu i teraz nie do końca wiem co z nim zrobić dalej. pomóżcie!!!!!!!