co bierzecie zamiast pitów dziewczyna nie pracuje juz w pewnej pracy jej dochody idą do utraty ale nie ma Pitów gdzies zapodziała co w takiej takiej sytuacji albo co moze posłuzyc zamiast pit 11
może np. poprosić byłego pracodawcę o kopię pit 11
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Ja też zawsze mam z tym problem, bo ludzie generalnie nie trzymają takich dokumentów, nie pilnują, bo myślą, że nie będą im już potrzebne. Do pracodawcy też nie zawsze mogą pójść, bo po dwóch latach pracodawca może już nie istnieć (wiadomo, że te dokumenty odnośnie pracy gdzieś są, ale nie oszukujmy się - kto ich będzie szukał, jak i gdzie?). Pozostaje oświadczenie.
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
czyli np. jak mi napisze ile maiła wynagrodzenia za 1 miesiac i sobie to pomnoze przez ilośc miesiecy jego uzyskiwania to wystarczy ? bo ogola kwote za 2013 rok ona zapewne mi nie poda
mogłaby Tobie oswiadczyć, ze cały dochód wykazany na zaśw. z US jest utracony, ale tu istnieje ryzyko, ze Pani mogła zapomnieć, ze miała np. umowę o dzieło a tego juz nie musisz utracic.
ps.
ponoć PITy trzeba trzymać dla us przez 5 lat.
Człowiek nie jest taki, co by sobie nie poradził:)
no wałsnie ponoć ale no nic powiem jej zeby napisała mi ze wdochody z 2013 roku ida do utratu bo ona juz nie pracuje w pracy z której te dochody uzyskała a zadnej innej (o ile tak było) w roku 2013 nie podejmowała Bo nie mam innego pomysłu