błąd w sygnity - ZP - Problemy techniczne z oprogramowaniem

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 28 lut 2011, 15:41

przy wprowadzaniu zasiłku pielęgnacyjnego na czas oznaczony do lutego 2015 roku system świadczeń rodzinnych w sygnity tworzy plan wypłat tylko do 31.10.2011 roku ( do końca okresu zasiłkowego ) a do tej pory tworzył listę wypłat do końca orzeczenia - listę wypłat na zasiłek pielęgnacyjny tworzy w ten sposób po ostatniej aktualizacji z lutego 2011. Jak to zmodyfikować , bo nie bardzo wiem ( i nie można tego zrobić ). Proszę o poradę w tej kwestii.
~aga

Napisano: 01 mar 2011, 11:02

tez właśnie robiłam dzisiaj decyzje i wyszedł taki sam problem ale jak potem weszłam we wszystkie decyzje i kontynuacja planów wypłat ustawiłam okres zasiłkowy 2011/2012 i jest mozliwośc przedłużenia wypłat na kolejny okres jest to troche uciążliwe ale jak zwykle po każdej aktualizacji nie wiemy czym nas zaskoczy
~XYX

Napisano: 01 mar 2011, 17:54

dokładnie :) też się zdziwilam bo plan wypłat zrobił mi sie do końca okresu zasilkowego. zadzwoniłam do Sygnity i mi powiedzieli że niestety musze sie przyzwyczaić i poprostu przedłuzać decyzje ręcznie - masakra jakaś!!! cofnęlismy sie w rozwoju o kilka lat!
~Kacha

Napisano: 08 mar 2011, 10:30

no napewno!to po to sie tyle płaci za program?!recznie to ja sobie mogę co innego zrobić!!!nie popuszczę
~x

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x