przy wprowadzaniu zasiłku pielęgnacyjnego na czas oznaczony do lutego 2015 roku system świadczeń rodzinnych w sygnity tworzy plan wypłat tylko do 31.10.2011 roku ( do końca okresu zasiłkowego ) a do tej pory tworzył listę wypłat do końca orzeczenia - listę wypłat na zasiłek pielęgnacyjny tworzy w ten sposób po ostatniej aktualizacji z lutego 2011. Jak to zmodyfikować , bo nie bardzo wiem ( i nie można tego zrobić ). Proszę o poradę w tej kwestii.
tez właśnie robiłam dzisiaj decyzje i wyszedł taki sam problem ale jak potem weszłam we wszystkie decyzje i kontynuacja planów wypłat ustawiłam okres zasiłkowy 2011/2012 i jest mozliwośc przedłużenia wypłat na kolejny okres jest to troche uciążliwe ale jak zwykle po każdej aktualizacji nie wiemy czym nas zaskoczy
dokładnie też się zdziwilam bo plan wypłat zrobił mi sie do końca okresu zasilkowego. zadzwoniłam do Sygnity i mi powiedzieli że niestety musze sie przyzwyczaić i poprostu przedłuzać decyzje ręcznie - masakra jakaś!!! cofnęlismy sie w rozwoju o kilka lat!