błędy w sprawozdaniu - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 07 paź 2015, 9:43

Mam takie błędy w sprawozdaniu:
1. Jeżeli wartość świadczeń jest równa 0 to liczba świadczeń też musi być równa 0, a jeżeli wartość świadczeń jest większa od 0 to liczba świadczeń też musi być większa od 0, dla pierwszego miesiąca kwartału (wiersz 2.7. w tabeli A).(I tu, i w następnym punkcie wartość świadczeń i liczba świadczeń jest różna od zera)
2. Jeżeli wartość świadczeń jest równa 0 to liczba świadczeń też musi być równa 0, a jeżeli wartość świadczeń jest większa od 0 to liczba świadczeń też musi być większa od 0, dla pierwszego miesiąca kwartału (wiersz 2.7.2. w tabeli A)
3. Przeciętna wysokość składki na ubezpieczenie emerytalne i rentowe opłacanej za osoby pobierające świadczenie pielęgnacyjne, w pierwszym miesiącu kwartału powinna wynosić 0 lub nie więcej niż 330,24 zł. (Jak dzielę kwotę składki przez liczbę, to wychodzi mi 330,24 więc nie wiem o co chodzi)
4. przeciętna wysokość składki na ubezpieczenie zdrowotne opłacanej za osoby pobierającej świadczenie pielęgnacyjne, w pierwszym miesiącu kwartału powinna wynosić 0 lub nie więcej niż 108 zł.(Tutaj tak samo, jak dzielę kwotę składki przez liczbę składek wychodzi 108)

O co chodzi? Mieliście kiedyś coś podobnego?
monika32

Napisano: 07 paź 2015, 10:39

sprawdź w ujęciu mie3sięcznym a nie narastającym tam może być widoczne
a-druga

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x