brak ośw. o dochodzie ucznia - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??

Napisano: 11 sie 2014, 9:56

Zuwazyłam że w niektórych wnioskach z poprzedniego okresu zasiłkowego brak jest oswiadczeń o dochodzie uczniów pełnoletnich. wiem ze dzieciaki te nigdzie nie pracowały bo chodziły do szkoły, czy to powazne uchybienie? czy moge uzupełnic stare wnioski o te oświadczenia teraz gdy rodzice beda sie zgłaszac z wnioskami na nowy okres zasiłkowy ?
[email protected]

Napisano: 11 sie 2014, 10:06

Wypowie sie ktos? Mieliscie taka sytuacje???? Ja przejełam swiadczenia po kims tych wniosków jest ok. 20. wymaganych dokumentów jest full sami wiecie wiec pewnie komus zwtczajnie umkneło zeby brac te oswiadczenia i tyle.
[email protected]

Napisano: 11 sie 2014, 10:09

Olej. Na nowy okres bierz prawidłowo.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
Starszy inspektor
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 11 sie 2014, 13:39

a jak przyjdzie kontrol i co japowiem ? Przede mna prowadziły swiadczenia juz 3 osoby strach pomyslecco tam w tych wnioskach siedzi. Moze mi ktos powiedziec czy to powazne uchybienie brak oswiadczeń o braku dochodów? u nas młodzież w wieku licealnym nie pracuje w sumie to rodzice dziwili sie gdy chciałam takie oswiadczenia.
[email protected]

Napisano: 11 sie 2014, 13:40

będzie zarzut (albo i nie, zależy na kogo trafisz).
Nakażą uzupełnić akta
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x