brak powiadomienia email do wyslania w rejestrze powiadomien
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: SR, FA, SW
- Kontakt:
Re: brak powiadomienia email do wyslania w rejestrze powiado
napiszcie mi konkretnie. Mailem wysyłamy powiadomienie ze przyznano swiadczenie (nie informację?). co znajduje sie u Was w powiadomieniu? Jak ktos wysyła wniosek to my raz mu wysyłalmy wiadomość?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA/SW/ZR/SZO/SP
- Kontakt:
u nas do dwóch koleżanek informacje o przyznaniu poszły i widnieje to w rejestrze, wiem ze je dostaly ( na poczatku informatyk tez musiał przy tym pogrzebac bo czegos brakowalo i dopiero po tym zaczely dochodzic)
ale
wczoraj wyslalysmy 3 kolezance i pojawil sie problem jak i u niektorych z Was, wiadomosc zostala przeze mnie wyslana, widnialo to w systemie a dzis nie mam po tym sladu. Tamte sa a trzecia zniknęła
moze rzeczywiscie zalezy to skad jest wniosek ;/ nie mam pojecia.. musze zapytac znajomej czy cos do niej doszlo...
ale
wczoraj wyslalysmy 3 kolezance i pojawil sie problem jak i u niektorych z Was, wiadomosc zostala przeze mnie wyslana, widnialo to w systemie a dzis nie mam po tym sladu. Tamte sa a trzecia zniknęła

-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Informatyk wgrał najnowszą poprawkę i na razie działakarolina09 pisze:i jak udało się cos zrobic?rachela pisze:U nas jest dokładnie taki sam cyrk. Mejl wysłany zniknął z rejestru powiadomień a do adresata nie dotarł. (Sygnity)
-
- Referent
- Zajmuję się: FA,Św, Śr,
- Kontakt:
"informatyk wgrał najnowszą poprawkę i na razie działa" jaki numer poprawki
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
może ktoś w końcu z sygnity odniesie się do tego co ludzie piszą. Płacić hajs za usługę sms i email i nie móc z niej prawidłowo korzystać/? śmieszna sytuacja.
Niby mam sms czy wiadomość email do potwierdzenia do wysłania, potwierdzam tymczasem po jakimś czasie znika. paranoja.
Niby mam sms czy wiadomość email do potwierdzenia do wysłania, potwierdzam tymczasem po jakimś czasie znika. paranoja.
-
- Referent
- Kontakt:
j/w bez zmian znikaja po jakims czasie a z sygnity dalej cisza
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
Koledzy z Zespołu SR śledzą z uwagą doniesienia o Waszych problemach, jednak dotąd mimo wysiłków nie udało się uzyskać u nas takiej sytuacji aby znikło zaplanowane powiadomienie. Udało się to dopiero dziś i trwają pilne prace nad naprawą tej sytuacji. Dam znać kiedy prace się zakończą i poprawka zostanie udostępniona.
Tomek
-
- Referent
- Kontakt:
Problem jest taki: powiadomienie przygotowane do wysłania po 4 godzinach (zgodnie z ustawionym parametrem) nie pojawia sie w oknie pokaz wyslane tylko znika, nie ma potwierdzenia wyslania informacji i wiemy od klientow zw nic do nich nie doszlo
-
- Referent
- Kontakt:
Problem nr 2: natomiast wysylajac informacje recznie z poziomu wszystkich decyzji/ operacje wyslij email po przygotowaniu szablonu wiadomości, informacje wstawiane jako znacznik nie sa widoczne po wyslaniu - nie sciaga informacji ze znaczników! W wiadomosci jest Pan Pani a nie sciaga imienia i nazwiska bo w szablonie wiadomosci jest wstawiony znacznik, poza tym tworzac taki szablon wiadomosci od pracownika ilosc znacznikow jest ograniczona, takze falstart sygnity!
informacji mamy przygotowanych bardzo duzo tylko zadne mail nie zostal wyslany- oby w poprawce byla mozliwosc automatycznego wyslania wiadomosci do wszystkich z prawidlowymi danymi a nie dla kazdego z osobna bo to bedzie znow robota na nowo a jej nam nie brakuje!!!!
informacji mamy przygotowanych bardzo duzo tylko zadne mail nie zostal wyslany- oby w poprawce byla mozliwosc automatycznego wyslania wiadomosci do wszystkich z prawidlowymi danymi a nie dla kazdego z osobna bo to bedzie znow robota na nowo a jej nam nie brakuje!!!!
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
Dedykowany Pakiet Poprawek DPP001 do wersji 2-7.1 wystawia się na serwer automatycznych aktualizacji.SYGNITY pisze:Koledzy z Zespołu SR śledzą z uwagą doniesienia o Waszych problemach, jednak dotąd mimo wysiłków nie udało się uzyskać u nas takiej sytuacji aby znikło zaplanowane powiadomienie. Udało się to dopiero dziś i trwają pilne prace nad naprawą tej sytuacji. Dam znać kiedy prace się zakończą i poprawka zostanie udostępniona.
pozdrawiam
Tomek
Oprócz brak powiadomienia email do wyslania w rejestrze powiadomien - Dobry Start (300+) przeczytaj również:
BRAK usługi e-mail w Dobry Start
dobry start brak nazwy szkoły jest ulica
czy robicie weryfikacje PESEL co roku?
jedno dziecko w szkole, drugie w zerówce
Jak uzupełnić parametr systemowy NAZWA_JEDNOSTKI w znaczniku
informacje meilem musza mieć podpis elektroniczny
nieoczekiwane koszty dobrego startu
czy każdemu drukować informację?
300+ a Metryka sprawy???Drukujemy?
weryfikacja statusu ucznia-okres
RODZINA BIERZE ZASIŁEKNW NORWEGII CZY MOZE SKŁADAC O 300 ZŁ
Wydana decyzja a informacja zwrotna do wnioskodawcy SYGNITY