brak prądu w mieszkaniu - Dodatki mieszkaniowe

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 21 lis 2013, 18:45

slawko nie dziw się bowiem teraz zegarek ministra, który wart jest ponoć 17 tysiaków okazuje się podróbą (usłyszane w Radio Z)
~małe ww

Napisano: 21 lis 2013, 22:52

dobra chłopaki,a ciągnąc temat (bo to akurat u mnie teraz na czasie:) ) Slawko- jak wyliczyc ten ryczałt skoro prądu w lokalu nie ma?;) rachunek pożyczyc? dobre sobie... bo ja mam taki problem, że pan przysłał wniosek z ZK, jest wszystko oprócz rachunku za prąd, bo w lokalu odcięli... i co ja mam zrobic z tym fantem? macie moze jakis wyrok na ten temat? zapodajcie gotowcem;))))
~kmf

Napisano: 22 lis 2013, 9:54

Biorę cenę z rachunku osoby, która mieszka na tej samej ulicy albo w tym samym budynku, cena jest taka sama przeważnie na całej ulicy, robię notatkę służbową ,bo nie mam innej możliwości, a najgorsze są sytuacje, kiedy ludzie kupują energię na kartę, dowód zapłaty mają, a nie mogą doprosić się faktury z Tauron, wydzwaniają na infolinię, wydają kupę kasy na telefony, a faktury nie ma, czy mam nie naliczać ryczałtu ? Byłoby to bardzo krzywdzące.
~gaja

Napisano: 22 lis 2013, 9:58

kmf jak facet siedzi to i wyrok ma ale lepiej zadzwoń do swojego SKO i popytaj
masz tu nr do SKO Szczecin 91 44 03 252
proś Panią Walczakiewicz (miła i komunikatywna)
~małe ww

Napisano: 22 lis 2013, 10:00

gaja to jest zdanie Bajora ale wiadomo że może być energia z różnych taryw i różnych dostawców a więc tak do końca nie jest to oki... również kiedyś dzwoniłem do posterunku energetycznego i pytałem o cenę a teraz robie jak SKO szkoli
~małe ww

Napisano: 22 lis 2013, 10:58

Nigdy nie byłam na szkoleniu z P. Bajorem, ale co, mam nie naliczać ryczałtów... naliczam.
~gaja

Napisano: 22 lis 2013, 11:08

tak na marginesie, jaki sens ma przyznawanie ryczałtu osobie która przebywa w więzieniu - to jest dopiero przegięcie. Nie ma rachunku - nie ma ryczałtu
~Sabinka

Napisano: 22 lis 2013, 11:26

Sabinka to już całkiem inny temat ..... gość ma ciepły kont oraz wikt i opierunek na nasz koszt i jeszce mu za mieszkanie płacić ....
~małe ww

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x